Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Love Island Sverige 2022 snart här – ansök till nya säsongen

Love Island Sverige 2022 snart här – ansök till nya säsongen

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
11 juli 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
11 juli 2022

Säsong 3 av realityprogrammet äntligen på väg

Snart är det äntligen dags för "Love Island Sverige" 2022. För dig som vill ansöka till programmet har ansökan nu öppnat.

Dejtingprogrammet där deltagarna måste vinna både publikens och sin potentiella partners hjärta har blivit en enorm succé bland TV4:s tittare. Det är nu dags att se fram emot Love Island Sverige 2022 som har premiär till hösten. Nu vill TV-kanalen hitta nästa gäng med kärlekstörstande singlar som ska samlas för att dejta i en magisk paradismiljö. Är du en av dem?

"Vi är tillbaka och nu behöver vi deltagare! Tagga en kompis och sök, sök, sök" uppmanar programmet sina följare på Instagram: 

Är du sugen på att medverka i den tredje säsongen av programmet? Nu kan du ansöka till Love Island Sverige 2022 här. Kanske blir du en av de som får chansen att bege sig iväg på jakten efter den stora lyckan.

Då kommer Love Island Sverige 2022

Love Island Sverige 2022 snart här – ansök till nya säsongen
Den populära realityserien kommer äntligen tillbaka med sin tredje säsong. Foto: TV4.

Många är ivriga på att veta exakt när den nya säsongen kommer tillbaka men i dagsläget har vi ingen bekräftat datum av TV4. Däremot vet vi sedan tidigare att deras mest populära program tenderar att gå som en klocka. Sett till att tidigare säsonger haft premiär i mitten av augusti kan vi räkna med att så blir fallet även den här gången.

Det har gått ett tag sedan vi senast såg programmets svenska upplaga. Förra vändan hölls 2019 och då var det paret Sofia Jenks och Simon Dannert som vann över tittarnas hjärtan och blev säsongens vinnare. Inte bara fick de nöjet att vinna femhundratusen kronor, utan förstås också kärleken.

Filmtopp håller dig uppdaterad om det senaste runt "Love Island Sverige" 2022.

Mer läsning:

Se också vår Q&A med Tone Sekelius som fått uppdrag att vara programledare över nya realityprogrammet Paradise:

NÄSTA ARTIKEL