Filmer och serier som bygger på Leif GW Perssons böcker

Leif GW och vargen – så blir hans nya program på TV4

Axel Diedrichs
Uppdaterad 16 november 2023 kl. 11:11 | Publicerad 05 november 2023 kl. 12:11

Har premiär den 19 november

TV4:s stora brottsexpert Leif GW Persson får snart ett nytt program på kanalen, i form av en dokumentär om den stora vargdebatten i Sverige.

Leif GW Persson har länge suttit i TV4:s Nyhetsmorgon för att minst två gånger i veckan framför sina tankar om diverse aktuella brott. Enligt egen utsago är hans inslag det mest populära, vilket också kan förklara varför man inte valt att plocka bort honom som en del av deras besparingsprogram. Inte bara behåller man Leif GW, utan knyter honom nu ännu hårdare mot masten och detta med en ny satsning. 

Leif GW och vargen – så blir hans nya program på TV4
Foto: TV4.

Så blir Leif GW och vargen på TV4

I ett helt nytt program på TV4 kommer vi att följa med när Leif GW Persson går in på djupet av Sveriges mest omdebatterade djur. Det har länge pågått en stor konflikt runt vår vargstam – många menar att vargens rättigheter ska försvaras i högsta grad, medan andra påstår att den är ett skadedjur. I sitt nya program Leif GW och vargen vill Sveriges tyngsta kriminolog utforska båda sidorna av myntet.

Du som längtar efter att få se det nya programmet med Leif GW Persson kan känna dig trygg med att det snart finns tillgänglig för tittning. Det finns nämligen med på TV4:s lista med nyheter för november månad. Närmare bestämt har Leif GW och vargen premiär på TV4 och TV4 Play måndagen den 20 november. 

NÄSTA ARTIKEL