Lasse Kronér återvänder till Bingolotto – comeback efter 20 år

Lasse Kronér återvänder till Bingolotto – comeback efter 20 år

Emil Oscar Rasmussen
15 maj 2024 kl. 16:05

Kronér bekräftar själv i intervju

Lasse Kronér tog över som programledare för Bingolotto efter Leif "Loket" Olsson 1999 och ledde programmet fram till och med 2024. Nu avslöjar profilen att det bli comeback i Bingolotto under sommaren 2024.

Lasse Kronér är det folkkäre programledaren som under stora delar av 2000-talet varit värd för tittarfavoriten Doobidoo. Innan det var han programledare för ett annat älskat underhållningsprogram i form av Bingolotto.

I slutet av 90-talet tog Lasse Kronér över stafettpinnen från Leif "Loket" Olsson och ledde sedan Bingolotto till 2004, då Gunde Svan tog över. Sedan 2020 är det Lotta Engberg som är guidar oss genom sändningarna. Först hade hon Stefan Odelberg vid sin sida, men sedan 2023 är hon programledare med Daniel Norberg.

Nu avslöjar Kronér att han kommer att återvända till det älskade programmet.

Lasse Kronér i "The Island" 2023. Foto: discovery+

Lasse Kronér blir del av Bingolottos sommarprogram

Det är i en intervju med Hänt som Lasse Kronér själv meddelar att en Bingolotto-comeback väntar i sommar, 20 år efter han tog farväl av programmet. Kronér kommer att vara en del av årets midsommarbingo, som sänds på midsommarafton den 21 juni. Engberg och Norberg står dock fortfarande för programledarskapet, så denna gången får Kronér nöja sig med att vara gäst.

Någon tvekan om att han skulle vara med eller inte fanns det trots allt inte.

– När Lotta frågade så var det en självklarhet att tacka ja. Vi är väldigt goda vänner och umgås ju och så. Hon är jätteskön och jag trivs väldigt bra i programmet, säger Lasse Kronér till Hänt.

I intervjun förklarar Kronér också att han fått fråga om att vara med i Bingolotto många gånger sedan han tackade för sig som programledare, men att han inte känt att hans närvaro varit nödvändig med tanke på att han har haft sina egna program.

Filmtopp förser dig med de senaste nyheterna från tv- och realityvärlden.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL