Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Klimpen släpper 3 sexfilmer

Klimpen släpper 3 sexfilmer

Emil Oscar Rasmussen
Emil Oscar Rasmussen | Nyhet
21 juli 2021
Emil Oscar Rasmussen
Emil Oscar Rasmussen | Nyhet
21 juli 2021

Skådespelaren från Bert säljer sexfilmer.

Martin Iliou, känd som "Klimpen" från 90-talsserien "Bert", har dragit till sig uppmärksamhet i samband med att han och flickvännen Eweline Stenberg annonserat att de har spelat in sexfilmer tillsammans.

Förra året tog Martin Iliou, nu 42 år gammal, klivet tillbaka in i rampljuset med SVT-dokumentären Jag är Klimpen, motherfucker! I den rörande dokumentären fick vi följa Ilious resa tillbaka från en tillvaro kantad av hjärtesorg, depression och alkoholproblem.

LÄS MER: "Klimpen" gör comeback i dokumentärfilm

Ett knappt år efter dokumentärens premiär har Iliou återigen lyckats få allmänhetens strålkastare riktad på sig – och denna gången på grund av något så kontroversiellt som inspelade sexfilmer.

Iliou driver tillsammans med sin partner, glamourmodellen Eweline Stenberg, 27, Youtube-kanalen Klimpen&Ewe. Nyligen annonserade Iliou och Stenberg ut på Instagram att de hade spelat in en sexfilm tillsammans, som det går att betala för att se.

Sedan de publicerade sin första film har paret dessutom spelat in ytterligare två sexfilmer, det meddelade Stenberg i en story på Instagram, efter det att Expressen hade publicerat en artikel angående deras beslut att spela in den första filmen.

Till Expressen säger Iliou att det till en början inte var tänkt att bli en video som skulle publiceras.

– Det var helt enkelt bara kul och hett att filma en sådan video, säger Iliou till Expressen, innan han också förklarar att det fanns en efterfrågan som gjorde att de bestämde sig för att ladda upp filmen.

– Vi tycker inte att det här är en "big deal". Dels har jag arbetet som glamourmodell i många år och är väldigt bekväm med att göra "vuxenmaterial", då jag anser att även det kan vara en form av konst, säger Stenberg till tidningen.

Att de kan tjäna pengar på filmerna är bara en bonus, enligt Iliou.

LÄS MER: SVT Play – bästa filmerna att streama

NÄSTA ARTIKEL