Det varma stödet till Klas Erikson – efter förlusten av sin dotter

Klas Erikssons stora lycka – ett år efter förlusten av sin dotter

Axel Diedrichs
31 mars 2024 kl. 21:03

"Det mest förlösande jag varit med om"

I maj förra året berättade Klas Eriksson från "Leif & Billy" att hans dotter hade gått bort. I dag kan han fira födseln av sin första son.

Många tusentals människor visade sitt stöd för skådespelaren Klas Eriksson, aktuell med nyheten om flera nya TV-projekt, som då berättade att han hade mist sitt förstfödda barn Elsa. I dag uppdaterar han sina följare på Instagram med nyheten om att han fått en son som de valt att döpa till Nils

Klas Erikssons stora lycka – ett år efter förlusten av sin dotter
Klas Eriksson från "Leif & Billy". Foto: SVT.

Klas Erikssons stora lycka – ett år efter förlusten av sin dotter

Den 19 mars föddes Klas Erikssons son Nils, och Leif & Billy-stjärnan kunde inte vara lyckligare. I ett stort inlägg på sitt Instagram-konto delar han med sig av den stora glädjen. Samtidigt berättar han att sorgen efter dottern Elsas bortgång aldrig kommer att försvinna helt. 

"Min son. Mitt andra barn. Att få höra ditt skrik under födseln är det mest förlösande jag varit med om. En sådan lättnad. Jag är så tacksam över att vi vågade igen och att vi äntligen fick träffa dig. Sorgen efter storasyster Elsa som vi förlorade förra året lever kvar med oss varje dag och ett nytt barn kommer aldrig ersätta ett annat. Men efter ett år med oändlig sorg och förtvivlan så känner jag just idag en enorm glädje för att Nils är här i våran lilla familj", skriver Klas Eriksson.

Inlägget har såhär långt mötts av enormt mycket glädje. Hittills har närmare 150 000 personer gillat inlägget samtidigt som över tusentals positiva kommentarer rullat in. 

Vi på Filmtopp säger som resten av dina följare, stort grattis Klas!

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL