Det varma stödet till Klas Erikson – efter förlusten av sin dotter

Det massiva stödet till Klas Eriksson – efter förlusten av sin dotter

Axel Diedrichs
Uppdaterad 01 oktober 2023 kl. 19:10 | Publicerad 02 maj 2023 kl. 21:05

Leif och Billy-stjärnans tunga besked möts av enorm kärlek

För en dag sedan gick Klas Eriksson från "Leif och Billy" ut med att han förlorat sin dotter och beskriver det som en bottenlös mardröm. Nu har han fått varmt stöd av många tusentals människor.

Tidigare i vår utannonserade Klas Eriksson och hans nära kollega Alfred Svensson att de gör en scenshow med sina älskade karaktärer Leif och Billy. Drygt en månad efter den fantastiskt roliga nyheten för fansen kom han istället med en blytung sådan. I går skrev Klas Eriksson på Instagram att han och hans partner förlorat deras nyfödda dotter som knappt blev en vecka gammal. Stödet från Klas Erikssons följare är lika massivt som otroligt då det rör sig om många tusentals värmande kommentarer.

– Den 26 april 12:25 kom våran underbara dotter Elsa till oss här på jorden. Hon är det finaste och vackraste jag någonsin skådat. Men tyvärr så var vår lilla Elsa tvungen att lämna oss alldeles för tidigt. Vi är kvar med en djup sorg i en bottenlös mardröm som är svår att förstå sig på, skriver Klas Eriksson i ett inlägg som senare avslutas på följande vis:

– Jag älskar dig så att mitt hjärta spricker och du finns alltid med mig och jag kommer alltid minnas dig med gränslös kärlek och respekt. Jag älskar dig, min dotter Elsa. 

Det otroliga stödet till Klas Eriksson – efter förlusten av sin dotter
Klas Eriksson i "Över Atlanten". Foto: discovery+.

Det massiva stödet till Klas Eriksson när han berättar om förlusten av sin dotter

Efter att ha delat med sig om den tunga uppdateringen bakom kulisserna har Eriksson fått ett enormt stöd av sina följare. Medan 142 000 personer har skickat sitt stöd genom att gilla inlägget har närmare 31 000 personer visat omtanke genom kommentarer. Nedan följer blott ett litet utdrag av alla de hjärtvärmande meddelanden han bemötts av:

– Jag beklagar sorgen från djupet av mitt hjärta. All kärlek till er. 💔❤️

– Tårarna rinner och rinner, vilken absolut mardröm. Har följt er väntan och detta gör mig så oerhört ledsen för eran skull. Kan inte föreställa mig något värre ♥️ så himla fint skrivet om Elsa♥️

–  Stort grattis till en fantastiskt liten Elsa 🤍🕊️ Hon har funnits och kommer aldrig bli glömd❤️

– All styrka till dig och Julia ❤️ Kan inte tänka mig den sorg ni behöver gå igenom 💔 Ibland kallar himlen tillbaka sina finaste änglar alldeles för tidigt 👼🏻

– Hon kommer hålla dig i handen varthän du än går ! Skickar allra varmaste kramar ♥️

– Finner inga ord💔 Så fruktansvärt sorgligt😭 All kärlek till er❤️❤️

– Alltså finner inga ord, detta berörde mig så djupt och INGEN ska behöva vara med om detta eller andra hemska saker i livet.

– Så starkt & så vackert av er att dela detta! Som Far till tre kan jag inte tänka mig något värre! Av hela mitt hjärta hoppas jag Elsa är på en vacker plats! 🙏🏼💕

– Vackra Elsa. Beklagar er bottenlösa sorg. Det finns inga ord som kan beskriva den smärta som finns när ens barn dör. Ni finns i mina tankar. Elsa leker med min Irma och alla andra små änglar nu ❤️💔🕊️

– Så otroligt fint skrivet❤️ Mängder med kärlek och styrka till er❤️❤️

Se hela det gripande inlägget här:

Ifall förlusten av dottern kommer att påverka planerna för Klas Erikssons och Alfred Svenssons föreställning "Gud förbannat vilken jävla show" finns det inget att rapportera om för stunden.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL