Klas Eriksson och Alfred Svensson om vad som hände med Brorsor 4ever

Klas Eriksson och Alfred Svensson om vad som hände med Brorsor 4ever

Filmtopp
04 februari 2023 kl. 17:02

Duon är öppen för en comeback

I en intervju med Filmtopp berättar Klas Eriksson och Alfred Svensson från "Leif & Billy" om vad som hände med deras serie "Brorsor 4ever" som plötsligt försvann.

Med Leif & Billy säsong 7 är den humoristiska duon bestående av Klas Eriksson och Alfred Svensson nu tillbaka på SVT Play. Lika många gånger har vi inte fått se dem göra deras andra omtyckta serie Brorsor 4ever, som bara rullade över en säsong innan den försvann. Hur kommer det sig att den lades ned så pass tidigt, och kan vi förvänta oss fler säsonger längre fram? I en intervju med Filmtopp sorterar de två skådespelarna sina tankar runt produktionen.

Klas Eriksson och Alfred Svensson om vad som hände med Brorsor 4ever
Foto: TV4.

Vad hände med Brorsor 4ever? Klas Eriksson och Alfred Svensson berättar

När duon gästade Filmtopps intervjuserie Internet frågar ställde vi en fråga med högt tryck: vad hände med Brorsor 4ever, serien om de hopplöst omogna bästisarna Kenny och Josef?

– Det hände ingenting egentligen, säger Alfred Svensson. 

– Alltså det var väldigt uppskattat, och sen hade vi nog båda en plan och vision för hur vi skulle göra det ännu bättre, säger Klas Eriksson. 

Klas och Alfred verkar dock inte utesluta en comeback för serien. Tvärtom gillar de att leka med tanken på att göra Brorsor 4ever säsong 2: 

– Det skulle säkert gå att plocka upp den pucken igen, vilket vi är helt öppna för. Vi vet att många i vår publik frågar om den, säger Klas Eriksson.

Kollegan och vännen Alfred Svensson trycker även han på att de inte stängt någon dörr till en återkomst:

– Man ska aldrig säga aldrig. Det händer att vi pratar om det och känner att det vore skitkul att få göra det en gång till och verkligen steppa upp för att göra det mycket bättre. Jag gillar karaktärerna väldigt mycket. Jag skulle gärna göra det igen. 

Tills dess att vi får se dem göra en potentiell andra säsong av "Brorsor 4ever" får vi nöja oss med nya avsnitt av "Leif & Billy". Succéseriens sjunde säsong finns nu att streama på SVT Play.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL