Spider-Man: No Way Home (2021)

KLART: No Way Home släpps på bio i ny längre version

Filmtopp
13 juni 2022 kl. 15:06

Svingar sig in på biograferna

Tidigare i år blev "Spider-Man: No Way Home" en globalt dundersuccé. Nu är det klart att filmen återvänder till biograferna i en ny och längre version.

Den senaste Spider-Man-filmen, No Way Home, blev en omedelbar succé. En som verkligen hjälpte till med att bidra till den ekonomiska framgången var den envise biobesökaren Ramiro Alanis, som såg den otroliga 292 gånger.

Även om de flesta av oss kanske nöjt oss med att se filmen en gång på bio, har vi nu en anledning att upprepa vårt besök. Nu rapporterar nämligen Variety att No Way Home kommer att släppas i en längre bioversion.

Roligare och längre klippning

Den nya klippningen går under namnet The More Fun Stuff Version och är delvis gjord för att fira superhjältens dubbla jubileum – 20 år på film och 60 år som serietidningskaraktär.

Enligt uppgifter består den nya versionen av bortklippta och förlängda scener. Hur mycket längre den är från den tidigare klippningen framkommer däremot inte.

"Spider-Man: No Way Home – The More Fun Stuff Version" har premiär i USA och Kanada den 2 september. När den kommer till Sverige återstår att se.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL