KLART: Jag är Zlatan får premiär redan nästa månad!

KLART: Jag är Zlatan får premiär redan nästa månad!

Filmtopp
08 februari 2022 kl. 10:02

Premiären flyttas i och med att restriktionerna ändras

Nu när restriktionerna lättar kommer efterlängtade "Jag är Zlatan" få ett tidigare premiärdatum än förväntat. Redan i mars kan vi se biografin om vår svenske superstjärna.

– Vi är superglada över att äntligen kunna visa filmen för biopubliken, säger Fredrik Heinig, en av producenterna i ett pressmeddelande från Nordisk Film. Nu flyttas nämligen premiärdatumet för Jag är Zlatan ännu en gång, men denna gången till ett tidigare än planerat.

Turerna har varit många och så sent som bara några dagar före filmen skulle ha gått upp i januari 2022 sköts filmen upp tills vidare. I Danmark sattes premiären till den 21 april, vilket också tros ha varit riktmärket även här i Sverige.

Nu meddelar Nordisk Film att Jag är Zlatan har premiär redan i mars.

Filmen är baserad på David Lagercrantz och Zlatan Ibrahimovics succébok Jag är Zlatan Ibrahimovic från 2011.  Det är en underhållande och gripande berättelse om den kaxiga och bångstyriga lilla killen från Rosengård som blev en av världens bästa fotbollsspelare. Rollerna som Zlatan Ibrahimovic spelas av Dominic Andersson Bajraktari (den yngre Zlatan) och Granit Rushiti (den äldre Zlatan). Regin står Jens Sjögren för.

Jag är Zlatan har biopremiär över hela landet den 18 mars 2022.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL