KLART: Då släpps Solsidan säsong 8 på TV4

KLART: Då släpps Solsidan säsong 8 på TV4

Filmtopp
Uppdaterad 29 september 2023 kl. 06:34 | Publicerad 14 augusti 2023 kl. 10:26

Snart kommer den efterlängtade fortsättningen

En av Sveriges mest älskade humorserier "Solsidan" kommer tillbaka med en åttonde säsong – och det ganska snart. Är du redo att möte Ove och kompani?

Överklassatiren med tungviktare som Felix Herngren, Josephine Bornebusch, Mia Skäringer, Johan Rheborg och Henrik Dorsin m.fl. har gått varm i svenska hem i över ett decennium – men det betyder inte att de slutat anstränga sig i skapandet av nya avsnitt. I den kommande säsongen av Solsidan bjuds vi på en sällan skådad skådespelardebut när Petter Stordalen tar plats i ett avsnitt i säsong åtta.

– Någon skådespelare blir jag aldrig, säger Stordalen till VG. Min gynnsamma uppgift var att spela mig själv. Det var tillräckligt utmanande.

Då släpps Solsidan säsong 8

Nu meddelar TV4 när det äntligen är dags att ta del av den nya, efterlängtade säsongen. Enligt TV-kanalen får Solsidan säsong 8 två stycken premiärer – först den 29 september på TV4 Play och sedan den 15 oktober på linjär-TV.

Filmtopp håller dig uppdaterad med ytterligare information om den nya säsongen så fort vi får veta mera. Missa inte att du kan se alla sju säsonger av Solsidan på C More och TV4 Play.

LÄS OCKSÅ: Solsidan säsong 9 och 10 bekräftade

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL