Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Roliga stunder med Ove Sundberg

Henrik Dorsin i Solsidan – pinsammaste stunderna med Ove Sundberg

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
11 juni 2023
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
11 juni 2023

Vi hyllar en av svensk TV-historias mest underbara karaktärer

Solsidan kommer snart tillbaka med en ny säsong. För att stilla vår hunger efter vår allas favorit – Ove Sundberg (legendariskt spelad av Henrik Dorsin) – har vi här satt ihop ett klipp med Oves pinsammaste sunder.

Tjenare, mannen! Det är dags för Solsidan att återvända till de svenska hemmen med en ny säsong, något som i dag blev officiellt. Vi är givetvis hopplöst taggade, för vem älskar inte att ta del av det glassiga (läs kaotiska) livet på Solsidan?

Egentligen är väl "underbar" det sista adjektivet att beskriva Ove Sundberg. Likväl är det precis vad denna envisa, outhärdliga snåljåp är. Därför förtjänar han också en egen video med några av hans mest pinsamma stunder.

Henrik Dorsin i Solsidan – pinsammaste stunderna med Ove Sundberg

"Sosseknappen", "Bajsmackan" och "Tvättlånet" är alla anledningar till att vi både hatar och älskar Solsidans snålaste miljonär. Men trots att han är den personen som får ett helt fikarum att krokna så fort den gör entré, så finns det ett stort hjärta och någonting älskvärt därinne.

Vi får till och med krypa korset och erkänna att Ove Sundberg kan utföra hjältedåd, som när han hjälper Anna att föda sitt barn. Men några sådana ljusa stunder ska vi inte få ta del av idag. Istället minns vi tillbaka på den snikne Ove som ingen, kort och gott, står ut med.

Missa inte att du kan se alla sju säsonger av "Solsidan" på C More.

NÄSTA ARTIKEL