KLART: Då kommer Björn Gustafssons och Alba Augusts dramaserie tillbaka

KLART: Då kommer Björn Gustafssons och Alba Augusts älskade serie tillbaka

Axel Diedrichs
02 maj 2024 kl. 14:05

Snart har "Alla utom vi" säsong 2 premiär

Det har länge varit oklart vad statusen på "Alla utom vi" säsong 2 med Björn Gustafsson och Alba August varit, men nu kan vi äntligen meddela att den är på god väg.

2021 släppte discovery+ den hyllade dramakomedin Alla utom vi med Björn Gustafsson och Alba August i huvudrollerna. I den spelar de paret Ola och Hilma som kämpar för att bilda familj. Den första säsongen gick hem hos såväl kritiker som tittare, och sedan dess har många väntat på besked runt fortsättningen. Det har länge verkat oklart vad som sker runt Alla utom vi säsong 2 som bekräftades redan i mars 2021, men nu kan vi meddela att fortsättningen snart är här.

Den andra säsongen tar vid där första slutar och låter oss veta vad svaret visade på graviditetstestet. Kommer drömmen om ett barn bli sann och lyckas dom hålla ihop när livspusslet, med renovering av sitt nya hem och Olas nya jobb, kommer emellan. Vi får återigen följa med Hilma och Ola i den känslomässiga berg-och-dalbana som jakten på familjelyckan kan innebära. 

KLART: Då kommer Björn Gustafssons och Alba Augusts hyllade serie tillbaka
Foto: discovery+.

Då har Alla utom vi säsong 2 premiär

Förutom Gustafsson och August får vi även se Adam Lundgren, Malin Cederbladh, Christopher Wagelin, Göran Ragnerstam, Janna Granström, Edvin Törnblom och flera ta plats på rollistan.

I ett pressmeddelande säger Björn Gustafsson följande om den nya säsongen: 

– Det här är ett väldigt intressant projekt. Trots den förtvivlan som existerar i den här säsongen så finns det väldigt mycket värme där. Jag känner en enorm stolthet över säsong två och det känns otroligt roligt att den nu får premiär på Max. Det är en ny utveckling från första säsongen som jag tycker går på en spännande balansgång mellan drama och komedi.

Erik "Jerka" Johansson som regisserade den första säsongen har varit med bakom kameran även den här gången och utvecklat projektet. "Alla utom vi" säsong två består av tio avsnitt och har premiär på den sammanslagna streamingtjänsten Max den 21 maj.  

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL