EXTRA: Johnny Depps rättegång mot Amber Heard igång

Kate Moss vittnar om Johnny Depp: "knuffade mig aldrig"

Filmtopp
25 maj 2022 kl. 18:05
ANNONS
ANNONS

Vittnar till Depps fördel

Kate Moss har blivit inkallad som vittne i rättegången mellan Johnny Depp och Amber Heard. Hon slår då ner påståendet att Depp knuffat henne ner för en trappa.

Rättegången mellan Johnny Depp och Amber Heard har förlängts och pågår nu med full fart. I dag har modellen och skådespelerskan Kate Moss kallats in för att vittna. Hon nekar då en beryktad incident där Depp ska ha knuffat ner henne för en trappa.

Det var Amber Heard som öppnade dörren till Kate Moss vittnesmål genom att hävda att hon en gång fruktade att Depp skulle knuffa ner hennes syster för en trappa under ett våldsamt argument. Enligt Amber Heard har det gått ett rykte om att Depp en gång hade gjort samma sak mot Moss.

Kate Moss vittnar om händelse med Johnny Depp

Kate Moss, som inledde ett romantiskt förhållande med Johnny Depp under mitten på 90-talet, tar tydlig ställning i rättegången mellan Pirates of the Caribbean-stjärnan och Amber Heard: Depp har aldrig knuffat ner henne för någon trappa.

Tillfrågad av Depps advokat Benjamin Chew sade Moss följande:

– Nej, han knuffade mig aldrig, sparkade mig eller kastade mig nerför någon trappa.

Moss berättar vidare att hon faktiskt föll ner från en trappa vid ett tillfälle, men att hon då fick hjälp av Johnny Depp.

Se ett klipp från när Kate Moss vittnar här:

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL