EXTRA: Johnny Depps rättegång mot Amber Heard igång

Johnny Depp och Amber Heard rättegång förlängs – nya slutdatumet

Filmtopp
18 maj 2022 kl. 20:05
ANNONS
ANNONS

Dramat fortsätter ett tag till

Johnny Depp och Amber Heards rättegång förlängs med en veckas tid och får därmed ett nytt slutdatum.

Johnny Depp stämmer Amber Heard på femtio miljoner dollar för ärekränkning, vilket Heard har kontrat med en stämning tillbaka på 100 miljoner dollar. Rättegången har nu pågått i närmare tre veckor, och nu har vi fått beskedet att den kommer fortsätta ett tag till. 

Rättegången skulle egentligen ha avslutats i morgon, torsdag, men kommer istället att fortsätta framåt slutet på nästa vecka, rapporterar The Guardian och ett flertal andra medier. Då ska åklagarnas syn på bevisläget sammanfattas och de ska då även lägga fram förslag på straffläggning. Därefter kommer juryn att överlägga allting och fatta ett beslut, vilket kan komma att dröja upp emot flera veckors tid.

När tar Johnny Depps och Amber Heards rättegång slut?

Till dig som undrar när Johnny Depps och Amber Heards rättegång slutar kan vi meddela att det nya slutdatumet är den 27 maj. De som behandlar den högprofilerade rättegången har mer att gå igenom, men att det senare skulle dyka upp en ny förlängning av rättegången bedöms i dag som osannolikt. 

Filmtopp bevakar rättegången mellan Johnny Depp och Amber Heard tätt, och ger dig de senaste stora nyheterna från dramat.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL