Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Joker 2 börjar spelas in nästa år

Joker 2 börjar spelas in nästa år

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
31 januari 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
31 januari 2022

Uppföljaren på DC:s bamsesuccé närmar sig!

En av 2010-talets mest uppmärksammade filmer får snart sin efterlängtade uppföljare. "Joker 2" drar igång sin inspelningen under 2023.

Joker som släpptes hösten 2019 tog världen med storm och vann Joaquin Phoenix en Oscar för rollen. Filmen, som var tänkt att vara en ensamstående film i Batman-universumet gjorde så stor succé att fanbasen närmaste krävde en uppföljare om Gothams mest oberäkneliga skurk. Nu rapporterar anförtrodda Moviefone att en uppföljare ser ut att vara på god väg. Det är däremot ännu inte bekräftat av Warner Bros. själva. 

Enligt uppgifter kommer Joker att dra igång sin inspelning under 2023 och då förmodligen släppas året därpå. Detta skulle innebära att det går drygt fem år mellan de två filmerna. 

Todd Philips bakom rattarna på nytt

Det finns ännu inga detaljer kring handlingen i den kommande filmen, men vi föreställer oss att den bygger vidare på berättelsen om Jokern som en kriminell organisatör i Gotham.

Todd Philips som producerade, skrev och regisserade den första filmen förväntas återvända i en lika stor roll för att göra Joker 2

Filmtopp håller dig uppdaterad om nyheter kring den efterlängtade DC-filmen.

MER LÄSNING:

NÄSTA ARTIKEL