Johnny Depp svarar på Amber Heards nya rättegångsansökan

Johnny Depp svarar på Amber Heards nya rättegångsansökan

Filmtopp
Uppdaterad 13 juli 2022 kl. 20:07 | Publicerad 12 juli 2022 kl. 19:07

Har lämnat in en motbegäran

Amber Heard begär att få en ny rättegång mot sin ex-make. Nu ger Johnny Depp henne sitt svar och detta med en motbegäran.

Efter förlusten i rätten begär nu skådespelerskan Amber Heard att det blir en ny rättegång mellan henne och Johnny Depp. Hennes försvarsteam hävdar att rättegången kompromissades med när domstolen tog in en annan jurymedlem än den som var tänkt att närvara när domen skulle fastställas. Nu svarar Depp och hans advokater med att skicka en motbegäran, rapporterar E! Online.

Johnny Depp svarar på Amber Heards nya rättegångsansökan
Foto: discovery+.

När Amber Heard förlorade rättegången mot Johnny Depp blev hon straffad med ett skadestånd på drygt tio miljoner dollar. Därefter var det tyst från Heard tills dess att hon öppnade upp sig i en intervju och tryckte på att personen med flest fans vann. En tid senare beslutade hon sig för att ge det en ny chans. Ifall hon kommer att kunna presentera ny bevisning som stärker hennes fall finns det inga uppgifter om i dagsläget.

Mer läsning:

Johnny Depp svarar på Amber Heards nya rättegångsansökan

Hur som helst är det inte säkert att Heard kommer få chansen på en retur i rätten. Depps juridiska team begär att domstolen i Virginia hennes begäran om en ny rättegång. De menar bestämt att Heards team haft tillräcklig med tillgång till jurylistan under processens gång. Likaså trycker de på att deras nya begäran är alldeles för sen ute.

I deras motbegäran skriver de bland annat följande: 

– Även om fröken Heard förståeligt nog är missnöjd med rättegångens utfall, har hon ingen vettig grund för att i något avseende åsidosätta juryns beslut. 

Filmtopp håller dig uppdaterad om rättegången mellan Johnny Depp och Amber Heard.

Mer läsning:

 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL