Johnny Depp spelar djävulen i Monty Python-profilens nästa film

Johnny Depp spelar djävulen i Monty Python-profilens nästa film

Emil Oscar Rasmussen
Uppdaterad 08 juni 2024 kl. 07:25 | Publicerad 07 juni 2024 kl. 09:23

Depp gör roll i Terry Gilliams "The Carnival at the End of Days"

Johnny Depps karriär kom av sig i samband med rättegången mot exfrun Amber Heard, men nu börjar den få upp farten igen. Efter comeback-filmen "Jeanne Du Barry" är Depp nu klar för en roll i Terry Gilliams kommande fantasykomedi "The Carnival at the End of Days".

Det var många som demoniserade Johnny Depp i samband med rättegången mot exfrun Amber Heard, där han i slutändan segrade. Kanske är det från den perioden han nu hämtar kraft för sin kommande roll – den som djävulen i Terry Gilliams The Carnival at the End of Days.

Gilliam och Depp har tidigare samarbetet på filmen The Imaginarium of Doctor Parnassus (2009).

Johnny Depp spelar Satan i komedi där Gud tröttnat på mänskligheten

Under 2023 kunde vi se Johnny Depp göra comeback som kung Ludvig XV i den franska filmen Jeanne Du Barry, och nu är han redo att spela in sin nästa film. Det är Monty Python-profilen tillika regissören för The Carnival at the End of Days som själv bekräftade uppgifterna för franska Première tidigare i veckan.

I samma veva passade Gilliam på att avslöja att Jeff Bridges kommer att spela rollen som Gud och att även Adam Driver och Jason Momoa har roller i filmen.

– [Det är] en komedi där Gud bestämmer sig för att förgöra mänskligheten. Och den enda som försöker rädda oss är Satan för att han behöver folk i helvetet, annars kommer han inte att ha ett jobb för evigt.

Gilliam menar också att filmen kommer att bli "väldigt dyr" och "väldigt rolig för de som uppskattar att bli kränkta".

Inspelningen av "The Carnival at the End of Days" inleds i januari 2025, enligt Terry Gilliam.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL