Johnny vs Amber (2022)

Johnny Depp och Amber Heards rättegång blir film – då kommer den

Filmtopp
16 september 2022 kl. 10:09
ANNONS
ANNONS

Snart premiär för "Hot take: The Depp/Heard trial"

Nu är det känt att Johnny Depp och Amber Heards rättegång blir film. Den heter "Hot take: The Depp/Heard trial" och har premiär redan i september.

Under våren pågick den stora rättegången mellan Johnny Depp och Amber Heard för att senare avslutas i början på juni. Johnny Depp som hade stämt Amber Heard för förtal stod då som segrare. Snart kommer filmen som ger oss följegångens första dramatisering. 

Rättegången mellan det tidigare stjärnparet blev en lång och krävande saga för båda parter, som täcktes tätt av världens medier. I filmen Hot take: The Depp/Heard trial som görs med begränsad budget, får vi en snabb överblick av en spännande historia. 

– Filmen är en unik skildring av något som miljontals tittare såg utspelas i tidningsrubriker under sommaren, säger Adam Levinson till tidningen Deadline. Levinson är innehållsansvarig på streamingtjänsten Tubi där Hot take: The Depp/Heard trial kommer att släppas. 

Mark Hapka spelar Johnny Depp

Johnny Depp och Amber Heards rättegång blir film – då kommer den
Johnny Depp som Jack Sparrow. Foto: Disney.

Det är inga storstjärnor som spelar Depp och Heard. Som Pirates of the Caribbean-stjärnan får vi se Mark Hapka, känd för att ha medverkat i två avsnitt av Våra bästa år. Som Heard ser vi Megan Davis som mest agerat statist på diverse inspelningar, bland annat skräckserien American Horror Story

"Hot take: The Depp/Heard trial" har premiär den 30 september på Tubi som visar selektiva filmer och TV-program gratis.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL