Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
The Thing 2

John Carpenter vill göra The Thing 2

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
24 februari 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
24 februari 2022

Kultklassikern kan få en uppföljare

Lagom till The Things 40-årsjubileum berättar John Carpenter att han är intresserad av att göra en uppföljare till sin älskade skräckfilm.

För fyrtio år sedan, 1982, släppte John Carpenter den numera kultförklarade skräckfilmen The Thing, som av många klassas som en av historiens bästa rysare. En film som märkligt nog var en rejäl flopp när den släpptes och sågades hårt av kritikerkåren. John Carpenter har även sagt att det kommersiella misslyckandet med The Thing begränsade hans framtida karriärmöjligheter rejält.

I en ny intervju med The Hollywood Reporter fick den numera 74-årige regissören frågan om han skulle vilja göra en uppföljare till någon av sina filmer, då svarade han följande:

– Jag skulle vilja göra en uppföljare till The Thing, eller en fortsättning, något sådant. Men jag vet inte. Det är många saker här i världen jag inte vet.

Även om det finns en viss tvekan i hans svar, är det värt att lägga in i ekvationen att Carpenter så sent som 2020 menade att han arbetade med projektet Frozen Hell, som av producenten Jason Blumhouse beskrevs som "en reboot på The Thing".

Kanske rör sig regissören närmare en uppföljare nu? Vi håller dig uppdaterad så fort vi vet mera.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL