Nu på bio

Det senaste på biofronten!

The Thing

The Thing-reboot på ingång!

Kristian Andersson | Nyhet
25 augusti 2020
Kristian Andersson | Nyhet
25 augusti 2020

En nyhet för alla skräckfilmsälskare där ute.

Blumhouse planerar att göra en reboot av skräckklassikern "The Thing". Vad som är extra spännande är att John Carpenter uppges vara ombord.

The Thing

1982 släppte John Carpenter kultfavoriten The Thining och nu är han sugen på att göra en reboot till tillsammans med produktionsbolaget Blumhouse. Carpenter och Blumhouse ligger tillsammans bakom återupplivandet av Halloween-franchisen, i vilken vi fick återse Jamie Lee Curtis i sin ikoniska roll som Laurie Strode.

Vi bör dock känna till att omstarten av The Thing just nu är i ett mycket tidigt skede och därför har vi inte fått ta del av några smaskiga detaljer ännu. Det var under Fantasia Film Festival som Carpenter gick ut med att han kommer jobba på en reboot av filmen The Thing berättar Variety.

I The Thing från 1982 följa vi en forskargrupp i Antarktis som stöter på något de inte kan förklara, en varelse som kan ta form av allt levande. 

The Thing var ett enormt fiasko när filmen släpptes, men har under åren omvärderats. Numera anses den vara en av de bästa skräckfilmerna som någonsin gjorts.

Vad som kan vara intressant att veta är att The Thing redan har haft flera skepnader. Originalfilmen (Fantomen från Mars) släpptes redan 1951 och efter John Carpenters överlägsna version släpptes även en remake 2011.

För mer läsning, scrolla vidare eller spana in vår jämförelse där vi ställer Fantomen från Mars (1951) mot The Thing (1982) mot varandra!

NÄSTA ARTIKEL