Joaquin Phoenix i Gladiator

Joaquin Phoenix och Rooney Mara i dramathrillern The Island

27 oktober 2022 kl. 11:10

Gör storfilm tillsammans med Rooney Mara

Joaquin Phoenix är i ropet med efterlängtade "Joker: Folie Á Deux" som vi på löpande band får veta mer om. Nu står det även klart att han ska göra en dramathriller med skådespelaren Rooney Mara.

De stora skådespelarna Joaquin Phoenix och Rooney Mara har landat huvudrollerna i Pawel Pawlikowskis kommande dramathriller som går under namnet The Island. Inspelningen påbörjas under 2023, berättar Hollywood Reporter. Den polske regissören Pawlikowski har tidigare gjort sex spelfilmer, däribland Ida och Cold War som han nominerades till en Oscar för 2018.

Rooney Mara och Joaquin Phoenix i "Don't Worry, He Won't Get Far on Foot" (2018). Foto: Amazon Studios.

The Island är verklighetsbaserad och handlar om ett amerikanskt par som under 30-talet ordnar deras privata paradis på en öde ö. En dag seglar en miljardär förbi på sin stora privata lyxbåt och får för sig att han vill bygga ett lyxhotell där. Det leder till omtvistade intriger som det skrivs flitigt om i tidningarna. Det hela går till och med så långt att vissa blir av med sitt liv.

Rooney Mara och Joaquin Phonix har tidigare spelat mot varandra i den omtyckta dramakomedin Don't Worry, He Won't Get Far on Foot

Pawlikowski kommer inte bara regissera, utan även skriva manus. Produktionen finansieras av Apocalypso Pictures och Bright Star. 

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL