David Ayer påbörjar film med actionstjärnan Jason Statham

David Ayer påbörjar film med actionstjärnan Jason Statham

26 oktober 2022 kl. 11:00

Spelar före detta hemlig agent

Jason Statham och David Anger jobbar tillsammans för att leverera en ny fet actionfilm, projektet började för en månad sedan.

Det är alltså regissören David Ayer, känd för actionfilmer som Fury och Bright, som har påbörjat ännu en actionthriller. Denna gång ska han jobba tillsammans med actionstjärnan Jason Statham. Filmen går under namnet The Beekeeper. Andra skådespelare som är klara för att medverka är Josh Hutcherson, Emmy Raver-Pampman och Jeremy Irons.

Det är tidningen Edinburgh News som nu går ut med nyheten om att inspelningen precis har påbörjats i en liten by vid namn Tyringham i Buckinghamshire, England. Just nu ska teamet filma scener i den gamla 1800-talsbyggnaden Tyringham Hall.

Kurt Wimmer står för filmens manus och har sedan tidigare en hel del action på sitt CV med titlar som Total Recall och Law Abiding Citizen.

Än så länge känner vi inte till så mycket kring handlingen, men vi vet är att Statham kommer att spela en före detta agent som jobbade för den hemliga organisationen "The Beekeepers". 

Något premiärdatum är ännu inte satt.

Mer läsning:

 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL