Jigsaw-skådisen Tobin Bell får roll i nya Saw

Jigsaw-skådisen Tobin Bell får roll i nya Saw

26 oktober 2022 kl. 10:00

Franchisens äldste återvänder i tionde kapitlet

Nu står det klart att Tobin Bell återvänder i den tionde Saw-filmen och att han den här gången kommer få en ännu större roll.

Det är Twisted Pictures och Lionsgate som nu meddelar att skådespelaren Tobin Bell får en bärande roll i den kommande Saw-filmen där han spelar karaktären John Kramer, även känd som Jigsaw, berättar Onetakenews.

Bell har medverkat i franshisen länge då han hade en roll i den första filmen från 2004 som James Wan regisserade. I den Saw-film som nu planeras ska Kevin Greutert stå för regin och premiären beräknas ha landa den 27 oktober 2023, alltså lagom till Halloween nästa år. Om allt går som det ska drar inspelningen alltså snart igång.

Foto: Lionsgate.

I franchisens nästa kapitel uppges Tobin Bell ha en större roll, vilket biobesökarna och fansen troligen kommer att uppskatta. Det är dock för tidigt att säga på vilket sätt hans roll utvecklas, likaså vad filmen ska handla om i detalj. 

Producenten Mark Burg berättar följande:

– Det är fantastiskt att återförenas med Tobi. Hans insats som John Kramer är en del av magin som gjorde den här franchisen till ett fenomen och hans karaktär är en aktiv del av den här filmen.

Filmtopp håller dig uppdaterad om den kommande filmen.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL