Joakim Lundell

Joakim Lundells stora rädsla inför Guldbaggegalan 2023

Filmtopp
23 januari 2023 kl. 09:01
ANNONS
ANNONS

Producenten inför kvällens prisutdelning

I kväll kan "Feed" vinna Publikens pris. I ett instagraminlägg öppnar Joakim Lundell om den stora rädsla han känner inför Guldbaggegalan 2023

Joakim Lundell har producerat förra årets största svenska biosuccé, skräckfilmen Feed, med skådespelare som Sofia Kappel och Joel Lützow i huvudrollerna. Filmen är nominerad till Publikens pris på Guldbaggegalan 2023, vilket tycks sätta en enorm press på Lundell som delar med sig av sin stora rädsla inför eventet.

I år är det följande tre filmer som gör upp om att vinna Publikens pris på Guldbaggegalan: Jag är ZlatanUFO Sweden och Feed, som mångsysslaren Joakim Lundell producerat. Hans film släpptes i oktober och gick rakt in på Biotoppen, där den skulle stanna under flera veckors tid. Feed var en stor publikmagnet, och verkade även ha gått hem hos många. Den bör därför betraktas som favorit inför kvällens prisutdelning. Trots detta verkar Joakim Lundell känna stor rädsla inför kvällens prisutdelning.

Joakim Lundells stora rädsla inför Guldbaggegalan 2023
Foto: Nordisk Film.

Joakim Lundell delar med sig av sin stora rädsla inför Guldbaggegalan 2023

På Instagram skriver Lundell bland annat att han är rädd att hans mående ska förstöra en stor dag som han kämpat för, men att han är otroligt stolt bara över att få vara nominerad: 

– Vill verkligen orkar och klara vära där, känner just nu inte det spelar någon roll om vi vinner. Är stort nog att vara nominerad och att klara vara på plats och faktiskt kunna vara stolt. Håll tummarna för att jag fixar detta, skriver han på sin story följt av en hjärtemoji:

Joakim Lundells stora rädsla inför Guldbaggegalan 2023

Feed har hittills setts av hundratusentals svenskar. Och även om kritiker varit mer delade till filmen har den fortfarande stabila 3/5 i snittbetyg av Sveriges recensenter. 

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL