Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Jennifer Lawrence om varför hon har undvikit rampljuset

Jennifer Lawrence om varför hon undvikit rampljuset

Jeanette Björlin | Nyhet
24 november 2021
Jeanette Björlin | Nyhet
24 november 2021

Lawrence öppnar upp om sin frånvaro

Den 31-åriga Oscarsvinnaren berättar öppet i en intervju om nervositeten över att åter vara i rampljuset. “Alla hade tröttnat på mig”, förklarar hon.

I en intervju med Vanity Fair berättar Jennifer Lawrence om traumat som kom av att nakenbilder på henne publicerades 2014, om en nära-döden-upplevelse och könsskillnader i Hollywood-löner.

Efter filmer som Passengers, Mother!, Red Sparrow och Dark Phoenix tog hon ett steg tillbaka från rampljuset. Nu berättar hon varför.

Lawrence började känna att något inte stämde. Det blev för mycket. Hon var trött på sig själv och var aldrig nöjd med sina prestationer. Hon behövde backa. I intervjun förklarar hon:

– I större delen av mitt liv har jag levt för att göra andra nöjda.

LÄS OCKSÅ: Jennifer Lawrence i trailern till Don't Look Up

Lawrence i Silver Linings Playbook
Bradley Cooper och Jennifer Lawrence i Silver Linings Playbook (2012). Foto: 

 

Jennifer Lawrence slog igenom med huvudrollen i hyllade Winter’s Bone (2010) och två år senare blev hon världskänd med Hunger Games (2012), och i samma veva blev hon Oscarsbelönad för huvudrollen som “Tiffany” i Silver Linings Playbook (2012). Inte nog med det: 2015 och 2016 var hon världens mest välbetalda skådespelerska.

– Jag är så nervös. Jag har inte pratat till en publik på evigheter!

Trots nervositeten är Lawrence nu aktuell med Adam McKays komedifilmen Don’t Look Up, tillsammans stjärnor som Leonado DiCaprio och Meryl Streep.

LÄS OCKSÅ: Årets bästa filmer 2021

 

NÄSTA ARTIKEL