Jeffrey Dean Morgan huvudroll i Isle of the Dead

Jeffrey Dean Morgan huvudroll i Isle of the Dead

Filmtopp
09 mars 2022 kl. 11:03

Senaste nytt om Walking Dead-spinoffen

AMC fortsätter att expandera deras Walking Dead-universum. Nu vet vi mer om den kommande serien "Isle of the Dead" som har planerad premiär under 2023.

I år får vi se det sista av originalserien The Walking Dead, men AMC har stora planer för zombieuniversumet. Flera nya serier är på gång, däribland miniserien Isle of the Dead som vi nu har stora nyheter att rapportera kring. Det står klart att Jeffrey Dean Morgan som spelar Negan i The Walking Dead kommer ha huvudrollen, tillsammans med Lauren Cohen som spelar Maggie Rhee. Vi har även mer om information om själva serien i stort.

Det här handlar "Isle of the Dead" om

Den kommande produktionen blir en miniserie i sex delar, och Maggie och Negans resa in i ett postapokalyptiskt Manhattan som för länge sedan skurits av från fastlandet. Den sönderfallande staden är fylld av döda och invånare som har gjort New York till sin egen värld full av anarki, fara, skönhet och terror.

Dan McDermott som styr AMC:s underhållningssida berättar i ett pressmeddelande att Isle of the Dead är en viktig kugge i att expandera The Walking Deads universum: 

– Serien utökar vårt berättande kring två oförglömliga karaktärer som fans har lärt sig att älska, hata eller hata och sedan älska i Maggie och Negan, briljant porträtterade av Lauren och Jeffrey. Den låter oss också utforska ett Manhattan, som får en helt annan innebörd när det ses genom linsen av en zombieapokalyps.

Antologiserien "Tales of the Walking Dead" är planerad att släppas i år, och en serie centrerad kring Carol och Daryl, spelad av Melissa McBride och Norman Reedus, väntas komma ut 2023. Det är även under nästa år som "Isle of the Walking Dead" förväntas ha sin premiär.

MER LÄSNING:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL