Jane Fonda ångrar sina plastikoperationer: Jag mår inte bra över det

Jane Fonda ångrar sina plastikoperationer: "Jag mår inte bra över det"

Filmtopp
Uppdaterad 19 augusti 2023 kl. 07:42 | Publicerad 18 augusti 2023 kl. 16:00

Tvåfaldiga Oscarsvinnaren talar ut om sina ingrepp

I Julia Louis-Dreyfus podcast "Wiser Than Me" berättar Jane Fonda om livet som hon 85-åring. Ohämmat berättar hon om sitt nuvarande liv och hur mycket hon ångrar sina skönhetsingrepp.

Tvåfaldigt Oscarsbelönade Jane Fonda är en av sin generations sista, stora Hollywoodikoner. Utöver alla filmklassiker har vi hennes aktivism och, så klart, närmast legendariska aerobicsvideos. Nu, 85 år gammal, är hon bioaktuell med Book Club: The Next Chapter tillsammans Diane Keaton.

Hon är också aktuell med ett avsnitt av Seinfeld och VEEP-skådespelaren Julia Louis-Dreyfus podcast Wiser Than Me, där Dreyfus intervjuar äldre kvinnor som, enligt podcastvärden, är "visare än henne".

Att Jane Fonda har mängder av erfarenheter och visdomar är tydligt. Detta visade hon även i vår intervju med henne där hon pratade om tur, otur och klimathotet.

Jane Fonda
Jane Fonda i Grace och Frankie. Foto: Netflix

Jane Fonda ångrar sina plastikoperationer: "Jag mår inte bra över det"

Under podsamtalet pratar hon öppet om hur livet är för henne som 85-åring och delar med sig av en och annan intressant anekdot från sin filmkarriär. Exempelvis menar hon att Katharine Hepburn var rätt elak mot henne när de arbetade tillsammans. Hon pratar också lite lätt om sin problematiska relation med pappan Henry Fonda, som hon beskriver som en "narcissist".

När Jane och Julia diskuterar åldrande säger Fonda att hon "inte längre hatar sin kropp längre" men att hon också är "fåfäng nog" för att det skulle "bli svårt att klä av sig naken" för en älskare. På frågan om hon har gjort plastikoperationer säger hon följande:

– Ja, det är jag ledsen över att behöva säga. Jag ångrar att jag gjorde plastikoperationer, det gör jag. Jag önskar att jag fridfullt hade kunnat bli gammal med mitt ansikte, men jag klarade inte av det. Och jag mår inte bra över det. Det är inte äkta, men jag kan inte göra något åt det nu.

Vidare i samtalet ger Jane Fonda flera råd till Julia Louis-Dreyfus och delar med sig av sin beundran för den 62-åriga skådespelerskan, vars komediserien hon är ett stort fan av.

Här nedan kan du höra avsnittet i sin helhet:

För mer läsning, se vår lista med filmpoddar du borde spana in.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL