Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
James Gunn om Chris Pratts tabbe: “Ökänt klumpig herre”

James Gunn om Chris Pratts tabbe: “Ökänt klumpig herre”

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
03 maj 2023
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
03 maj 2023

Hollywoodstjärnan är tydligen en riktig klumpeduns

"Guardians of the Galaxy" är tillbaka på biograferna med en tredje film. När Filmtopp medverkade på en presskonferens med filmens stjärnor berättade regissören James Gunn om vilken "klumpig herre" Chris Pratt är.

Efter flera år av väntan är galaxens väktare tillbaka med ett nytt uppdrag – i dag är det nämligen premiär för Guardians of the Galaxy Vol. 3. Här på Filmtopp fick filmen högt betyg och beskrevs som både "rolig" och "storymässgt stark".

När Disney arrangerade en presskonferens för filmen med stjärnorna James Gunn, Kevin Feige, Chris Pratt, Karen Gillan och Pom Klementieff var Filmtopp på plats.

Där berättades det en hel del spännande anekdoter och filmens regissör, James Gunn, pratade både om hur det känns att lämna Guardians of the Glaxy bakom sig och om en viss incident med en viss Chris Pratt.

James Gunn om Chris Pratts tabbe: “Ökänt klumpig herre”
Foto: Disney

James Gunn om Chris Pratts tabbe: “Ökänt klumpig herre”

Om vi ska tro regissören själv så är det ingen större hemlighet att Chris Pratt är något av en klumpeduns. James Gunn berättar om en av superstjärnans slarviga missar.

– Vi sitter på ett flyg allihopa. Chris är en ökänt klumpig herre och har köpt sig en kaffe. Givetvis finns det en kopphållare vid platsen, men Chris väljer att ställa kaffet vid armstödet strax innan planet ska lyfta. Det hör till saken att Pom sitter bredvid med en väldigt vacker väska som dessutom är duktigt dyr. Planet lyfter och Chris verkar inte riktigt fatta hur flygplan funkar och har helt glömt att det blir en del lutning. Givetvis glider Chris kaffe av från armstödet och spiller ner Poms exklusiva, vackra väska. Pom är en smula irriterad på Chris, med all rätt, vi städar upp röran.

– Jaja, resan fortsätter och efter ungefär tio minuter av fortsatt flygande brister Pom ut i tårar och utbrister “jag är så ledsen!“. Chris och jag tittar på varandra och jag kan se skammen i Chris ansikte, men så fortsätter Pom “jag känner att någonting håller på att slut”. Vi trodde, såklart, hon var ledsen över sin väska men det var istället starka känslor över att guardians är slut.

Förhoppningsvis glömmer inte Chris Pratt att använda kopphållaren nästa gång. "Guardians of the Galaxy Vol. 3" finns nu att se på landets biografer.

NÄSTA ARTIKEL