James Gunn gör nytt DCEU-projekt efter Peacemaker

James Gunn gör nytt DCEU-projekt efter Peacemaker

04 oktober 2021 kl. 14:10
ANNONS
ANNONS

Suicide Squad-regissören har stora planer med DC

James Gunn, känd för filmer som "Guradian of the Galaxy" och "The Suicide Squad", har berättat att han har fler projekt på gång med DC. Hans nästa projekt blir en HBO Max-serie om Peacemaker, en av huvudkaraktäerena i The Suicide Squad. Nu har han även bekräftat att det är ännu mer på väg.

Regissören James Gunn är just nu kanske en av världens mest eftersökta filmskapare. Han står bakom Marvelsuccéer som Guardians of the Galaxy 1 och 2 och har även hjälpt den andra sidan i superhjältekampen, DC, med den nya och förbättrade The Suicide Squad.

Utöver dessa projekt har han ett antal fler i sikte. Guardians of the Galaxy Holiday Special för Marvel är ett av dem, samtidigt som han jobbar med DC på en spinoff-serie på John Cenas Suicide Squad-karaktär Peacemaker.

Många fans har försökt fråga och ta reda på om Gunn har fler projekt planerade efter Peacemaker tillsammans med DC, i söndags fick vi det svar som alla ville ha:

James Gunn som är rätt aktiv på Twitter kommenterade ett inlägg som diskuterade hans framtidsplaner. Då berättade han att ja, han planerar ett annat DC projekt vid sidan av Peacemaker. Precis vad det är för projekt vet vi inte än, men Screenrant tror att det involverar Harley Quinn då Gunn har sagt att det är något han gärna skulle vilja göra. Det kan också vara en till spinoff med någon av Suicide Squad-karaktärerna, eller till och med The Suicide Squad 2. Med tanke på att han jobbar på Guardians of the Galaxy Vol. 3 ända fram till 2023 bör vi nog inte förvänta oss detta nya före dess.

LÄS OCKSÅ: Peacemaker blir Spin-off serie!

I väntan på fler nyheter om James Gunns kommande projekt finns hans film The Suicide Squad att se på bio, och den är definitivt värd ett besök.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL