Peacemaker får spinoff-serie av James Gunn

Peacemaker får spinoff-serie av James Gunn

Filmtopp
09 augusti 2021 kl. 16:08

John Cena i titelrollen.

John Cena är just nu bioaktuell med James Gunns blodiga "The Suicide Squad". Snart återvänder duon för att göra en serie om Cenas karaktär "Peacemaker".

MER LÄSNING:

Quiz – Suicide Squad

The Suicide Squad etta på Biotoppen

James Gunns splatterfilm The Suicide Squad spinner vidare med en serie om en av dess karaktärer, Peacemaker, som spelas av muskelknutten John Cena. Serien Peacemaker berättar om karaktärens ursprung och första kliv mot att uppnå världsfred. 

"Mer action än i någon annan superhjälteserie"

Med flera stora roller har Cena på senare tid vuxit in i sin Hollywoodkostym. Utöver The Suicide Squad har vi även fått se honom i den nionde Fast and the Furious-filmen, Blockers och Bumblebee. Många verkar nöjda med hans insats som Peacemaker och inte minst Gunn själv, som i en intervju med Entertainment Tonight berättar att han redan nu hoppas på att få göra flera säsonger av den kommande serien: 

– Det finns ännu ingen sådan stor plan på plats, men det är någonting jag skulle älska att göra, och som jag vet att skådespelarna skulle vilja göra. 

I samma intervju berättar Gunn att serien kommer bli mer actionpackad än någon annan som gjorts.

Den första säsongen av "Peacemaker" får premiär på HBO Max i januari 2022. När den kommer till Sverige och vilken streamingtjänst som plockar upp den återstår att se.

NÄSTA ARTIKEL