Storslagna scener i nya trailern till Avatar: The Way of Water

James Cameron om Avatar 3: "kommer utforska nya världar"

Axel Diedrichs
Uppdaterad 14 januari 2023 kl. 08:01 | Publicerad 13 januari 2023 kl. 14:01

Regissören avslöjar viktiga detaljer om nästa film

Bara veckor efter premiären av efterlängtade uppföljaren ger James Cameron oss en betydande uppdatering om "Avatar 3" som han menar kommer utforska nya världar.

Aktuell med den andra Avatar-filmen The Way of Water, turnerar regissören och manusförfattaren James Cameron runt och gör promotion för spektaklet. När han senast slog sig ned för att prata om sin franchise höll han inte tillbaka med att dela med sig om planerna för nästa film i serien. Om vi vågar tro honom kan publiken vänta sig ett äventyr som tar stora svängar.

James Cameron om Avatar 3: "kommer utforska nya världar"
Foto: 20th Century Studios.

I en alldeles ny intervju med den franska tidningen 20 Minutes berättar James Cameron om planerna han har för Avatar 3. Bland annat avslöjar han att man vill visa en mörkare sida av Na'vi-folket än vad man hittills gjort, och likaså en ljusare sida av människan. Vidare berättar han även att berättelsen kommer bäras vidare till andra platser: 

– Vi kommer att utforska nya världar, samtidigt som vi fortsätter berättelsen om våra huvudpersoner. Jag kan säga att det kommer att vara det bästa med den nya filmen. De tidigare filmerna var en introduktion, ett sätt att duka bordet innan middagen serveras.

"Avatar: The Way of Water" har nu passerat gränsen för en miljard dollar vad gäller biljettintäkter. "Avatar 3" förväntas ha biopremiär den 18 december 2024.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL