Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Jag är Zlatan

Jag är Zlatan skjuts upp till 2022

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
21 augusti 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
21 augusti 2021

Anledningen uppges vara coronaviruset

Den efterlängtade filmatiseringen av Jag är Zlatan dröjer. Historien om vår internationella superstjärna släpps först 2022.

På grund av den rådande situationen kommer filmvärlden att få vänta med att få se biografifilmen om Zlatan Ibrahimovic, Jag är Zlatan. Detta rapporterar Nordisk Film i ett pressmeddelande.

Anledningen till att premiären av den omskrivna filmen, som regisseras av Jens Sjögren och David Lagercrantz, dröjer uppges vara coronapandemin.

MER LÄSNING:

Fredrik Heining, producent på produktionsbolaget BR•F, ska ha sagt följande enligt pressmeddelandet:

– Intresset för filmen är mycket stort, så det känns förstås väldigt tråkigt att inte få visa den för en förväntansfull biopublik redan nu i september, enligt planen. Samtidigt var det ett självklart beslut att ta under rådande omständigheter. När Jag är Zlatan har premiär våren 2022 ska den kunna visas för HELA den biopublik som väntat länge på filmen, och inte som nu i tomma “corona-salonger”. Zlatans fantastiska historia, det enastående jobb som regissören Jens Sjögren gjort på David Lagercrantz och Jakob Beckmans manus, och de fantastiska insatserna som Zlatan-stjärnorna Granit och Dominic i huvudrollerna gör, får visa upp sig för omvärlden om ett halvår i stället.

Se trailern till Jag är Zlatan här nedanför:

Istället för att ha premiär den 10 september som planerat, kommer (förhoppningsvis) Jag är Zlatan till världens biografer den 14 januari 2022.

NÄSTA ARTIKEL