Adam Sandler i Uncut Gems.

Gången Adam Sandler imponerade på Brad Pitt

Filmtopp
27 september 2022 kl. 19:45

Pitt älskar den ödmjuke Sandler-berättelsen

Brad Pitt är ett stort fan av Adam Sandler. Inte bara för hans skådespelartalang, utan också för en berättelse som säger mycket om honom som person.

De två Hollywoodstjärnorna Brad Pitt och Adam Sandler har gemensamt att de båda gjort många älskvärda filmroller genom åren, men sällan påminner deras verk om varandras. Därför var det intressant när de två gästade Varietys Actors on Actors-special för att diskutera skådespeleri.

Medan Sandler är ett långt fan av Pitts många arbeten, verkade Pitt vara som hänförd av Sandlers insats i Uncut Gems, som han vid tiden var aktuell med. Vi kan bara säga att vi förstår honom. Medan mycket intressant sades under deras drygt femtio minuter långa konversation, var det ett segment som stack ut lite extra. När Pitt ville ta reda på om en särskild Sandler-historia som imponerade på honom stort verkligen var sann.

Gången Adam Sandler imponerade på Brad Pitt

Gången Adam Sandler imponerade på Brad Pitt
Adam Sandler och Brad Pitt under fotograferingen inför Actors on Actors-specialen. Foto: Variety.

Brad Pitt hade fått höra en berättelse om när Adam Sandler fick chansen att trycka till sin gamla lärare, men istället valde att göra något oväntat. Pitt tog tillfället att dubbelkolla så att han förstått det hela rätt:

– Du var på NYU (New York University) och det fanns en skådespelarcoach... han ville ta med dig ut på en öl. Ni gick till en bar och då sa han vänligt till dig: "Tänk på något annat, du måste välja en annan väg i livet", sade Pitt innan han sen fortsatte:

– Men det finns en andra del av den här historien. Det är därför det är min favoritberättelse om Adam Sandler, och jag tror att den säger mycket om dig. Du stötte senare på honom när du nådde höjden av din karriär och hade den ultimata lönedagen, och du är med ett gäng vänner ute på en bar. Vem som helst skulle tänka att det här är då du gnuggar honom i ansiktet. Men vad jag har fått höra så presenterade honom istället för dina vänner och sa: "Det här är den enda läraren som någonsin köpt en öl till mig". Är det sant?

Adam Sandler svarade då med ett ödmjukt leende: 

– Ja.

Vi kan bara säga att vi förstår varför Pitt älskar den här berättelsen om Sandler. För att se sekvensen, spela från cirka 47 minuter in i klippet nedan:

Mer läsning:

 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL