EXTRA: Hugh Jackman tillbaka som Wolverine i Deadpool 3

EXTRA: Hugh Jackman tillbaka som Wolverine i Deadpool 3

Filmtopp
28 september 2022 kl. 07:09

Se klippet som presenterar stjärnans Marvelcomeback

I natt gav Ryan Reynolds sina följare en uppdatering om "Deadpool 3". I en video dyker Hugh Jackman upp och bekräftar att han återvänder som Wolverine i filmen.

2017 fick vi se Hugh Jackman göra vad som länge sades ha varit hans sista insats som Wolverine i Logan. Nu står det klart att han återvänder till sin mest berömda roll i Deadpool 3

Ryan Reynolds dök i natt upp från ingenstans för att uppdatera omvärlden om hur arbetet går på kommande Deadpool 3. Han höll då på sitt komiska vis en lång utläggning om hur han försökt tänka på allt för att göra den unik från sina föregångare, utan att komma fram till någonting. Men en idé dök faktiskt upp, berättar han. 

– Hej, Hugh. Vill du spela Wolverine en gång till?, säger han i ett klipp där Hugh Jackman plötsligt dyker upp bakom honom. 

Jackman svarar då: 

– Ja, visst, Ryan.

Om inte det här är en extra-nyhet för Marvelfansen vet vi inte vad som är.

Se beskedet som överraskade alla här:

Deadpool 3 regisseras av Oscarsnominerade Shawn Levy, som senast gjorde The Adam Project och dessförinnan Free Guy, båda med Reynolds i huvudrollen. 

Än så länge finns det inget spikat premiärdatum för den kommande filmen, men den förväntas komma ut i september 2024. Vi saknar närmare uppgifter kring handlingen.

Mer läsning:

 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL