Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
EXTRA: Hugh Jackman tillbaka som Wolverine i Deadpool 3

Hugh Jackman om Deadpool 3: "Kommer slå honom en hel del"

Axel Diedrichs
Axel Diedrichs | Nyhet
05 januari 2023
Axel Diedrichs
Axel Diedrichs | Nyhet
05 januari 2023

Stjärnan om efterlängtade crossover-filmen

I efterlängtade "Deadpool" kommer biopubliken att få se Ryan Reynolds tillsammans med Hugh Jackman, som repriserar rollen som Wolverine. I en ny intervju hintar Jackman om duons relation i filmen.

Hugh Jackman om Deadpool 3: "Kommer slå honom en hel del"
Foto: 20th Century Fox.

Under hösten nästa år återser vi inte bara Ryan Reynolds som Deadpool, utan också Hugh Jackman som Wolverine när han gör honom sällskap i Deadpool 3. Känslan är att det kan bli en lika omaka som helgjuten duo vars teamwork på bioduken säkerligen kommer att bli en stor happening bland Marvelfansen. 

I en intervju med Empire Podcast berättar Jackman om hur han längtar efter att få göra filmen, och att den förmodligen kommer att bli det roligaste han någonsin gjort som skådespelare. Vidare berättar han kort om vad för typ av dynamik vi kan förvänta oss mellan Deadpool och Wolverine: 

– Wolverine blir frustrerad av Deadpool och vill vara långt borta från honom – eller slå honom i huvudet. Tyvärr kan han inte vara långt bort från honom i den här filmen, så jag kommer troligtvis att slå honom i huvudet en hel del.

Se videoklippet på när Reynolds först presenterade för sina följare på Youtube att Jackman kommer vara med i filmen: 

"Deadpool 3" regisseras av Shawn Levy som tidigare jobbat med Ryan Reynolds vid flera tillfällen, senast på "Free Guy". Deras efterlängtade superhjältefilm förväntas ha biopremiär den 8 november 2024.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL