Hugh Jackman bekräftar att hans medverkan i Deadpool 3 inte påverkar Logan

Hugh Jackman bekräftar att hans medverkan i Deadpool 3 inte påverkar Logan

Emil Oscar Rasmussen
20 december 2022 kl. 19:12

"Det var viktigt för mig"

I en ny intervju bekräftar Hugh Jackman att hans medverkan i kommande "Deadpool 3" inte påverkar händelseförloppet i "Logan" på något sätt – en farhåga som många fans av Wolverine har haft.

När det stod klart att Hugh Jackman skulle reprisera rollen som Wolverine i den kommande Deadpool-filmen lyften många förvånat (och möjligen nervöst) på ögonbrynen. Hjältens historia fick nämligen ett tydligt slut i Logan (2017), vilket också framstod som Jackmans farväl till karaktären.

Eftersom slutet i Logan var så definitivt för karaktären kom Jackmans roll i Deadpool 3 som en stor överraskning. Med tanke på att Logan dessutom hyllades unisont av såväl publiken som kritikerna – som ett perfekt avslutande kapitel – har många upplevt det som extra förvånande att man nu blåser nytt liv i karaktären.

Under sensommaren var Deadpool-stjärnan Ryan Reynolds dock snabbt ute och slog fast att den nya filmen kommer att vara någonting helt separat från händelserna i Logan.

Logan utspelar sig 2029. Det är en helt enskild sak. Logan dog i Logan. Det petar vi inte på, sa Reynolds då på sin Youtube-kanal.

Nu har även Wolverine själv gått ut och lugnat oroliga Logan-fans. I en intervju med SiriusXM förklarar han att hans medverkan i Deadpool 3 inte påverkar tidlinjen i Logan för att de inom Marvels universum kan flytta runt på tidslinjer och resa i tiden.

– Så, jag behöver inte förstöra Logan-tidslinjen, vilket var viktigt för mig, och antagligen för fansen också tror jag, förklarar Jackman.

Exakt hur Wolverine kommer att involveras i handlingen i "Deadpool 3" är ännu inte tillkännagivet. Produktionen av den kommande filmen förväntas påbörjas under våren 2023 och premiären är planerad till hösten 2024.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL