Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Höjdpunkter och tips – filmer och serier att streama i juli 2023

Höjdpunkter och tips – filmer och serier att streama i juli 2023

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
02 juli 2023
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
02 juli 2023

Din streamingguide för juli 2023 – filmer och serier du inte vill missa

Behöver du hjälp med att välja ut vad du ska streama i juli 2023? Då har du hittat rätt. Här har vi samlat några värdefulla tips och höjdpunkter bland alla kommande filmer och serier på streamingmarknaden.

Det är inte lätt att veta vad man inte ska missa på streamingmarknaden varje månad – men med Filmtopps tips blir det åtminstone en gnutta enklare. Här guidar vi dig till de stora streamingtjänsternas respektive premiärscheman och lyfter dessutom fram tio höjdpunkter som är värda att överväga bland alla nya filmer och serier som går att streama i juli 2023.

Streamingpremiärer i juli 2023 – huvudlistor:

Nya filmer och serier att streama i juli 2023 – tips på 10 höjdpunkter

Gör dig redo för Mission: Impossible-fest på C More
Foto: UIP.

Mission: Impossible 1–6 – 1 juli på C More

Den 12 juli är det premiär för den sjunde Mission: Impossible-filmen, Dead Reckoning - Part One, men redan nu kan du börja uppladdningen på allvar. Den 1 juli släppte C More nämligen in alla de sex tidigare filmerna i franchisen. Så, det är bara att bänka sig framför tv:n för att marathonnjuta av Tom Cruise.

Höjdpunkter och tips – filmer och serier att streama i juli 2023
Foto: Prime Video.

Guy Ritchie's The Covenant – 2 juli på Prime Video

I Guy Ritchie's The Covenant får vi följa USA:s armésergeant John Kinley (Jake Gyllenhaal) och den afghanska tolken Ahmed (Dar Salim). Efter en oväntad attack gör Ahmed allt han kan för att rädda livet på Kinley – och lyckas. När Kinley sedan får reda på att Ahmed och hans familj inte fick den trygga resan till Amerika som utlovats, måste han i gengäld återvända till krigszonen för att få tillbaka dem till tryggheten innan talibanerna hinner ifatt dem.

Django med Noomi Rapace – på SkyShowtime i juli
Foto: SkyShowtime.

Django (säsong 1) – 3 juli på SkyShowtime

Django, med Noomi Rapace i en bärande roll, är löst baserad på kultfilmen av Sergio Corbucci. Handlingen gör avstamp i Texas, sent 1800-tal, där Django anländer till en karg stad i botten av en krater: New Babylon. Han söker efter mannen som mördade hans familj, men upptäcker att hans dotter Sarah överlevde och bor där. Sarah är tjugo år nu och ska gifta sig med John Ellis, grundaren av New Babylon, och något som är viktigare: hon vill inte ha Django där. Fast Django ger inte upp. Han gör vad som krävs för att få en andra chans med sin dotter.

Höjdpunkter och tips – filmer och serier att streama i juli 2023
Foto: Netflix.

The Out-Laws – 7 juli på Netflix

Bara dagar innan banktjänstemannen Owen (Adam Devine) ska gifta sig med Parker (Nina Dobrev) faller han offer för ett rån – och bevisen tycks obekvämt nog peka i riktningen mot hans nya svärföräldrar (Pierce Brosnan och Ellen Barkin).

Full Circle kommer till HBO Max i juli
Foto: HBO Max.

Full Circle (säsong 1) – 13 juli på HBO Max

I det kommande kriminaldramat Full Circle blir en misslyckad kidnappning startskottet på en utredning som uppdagar länge dolda hemligheter och kopplar samman en rad olika karaktärer med olika ursprung i dagens New York City. I rollerna ser vi skådespelare som Zazie Beetz, Clair Danes, Timothy Olyphant, Jharrel Jerome, Jim Gaffigan, CCH Pounder m.fl.

Höjdpunkter och tips – filmer och serier att streama i juli 2023
Foto: Netflix.

They Cloned Tyrone – 21 juli på Netflix

They Cloned Tyrone är en mystisk actionkomedi med John Boyega, Jamie Foxx och Teyonah Parris i huvudrollerna, och med Kiefer Sutherland med på ett hörn. Handlingen gör avstamp i en rad kusliga händelser som gör att trion huvudkaraktärer plötsligt är en politisk konspiration på spåren.

Invincible (säsong 2) – 21 juli på Prime Video (OBS! Endast ett specialavsnitt)

Rättelse: Det var endast ett nytt specialavsnitt inför den andra säsongen som lanserades. Fler avsnitt väntas i november.

Den animerade superhjälteserien Invincible är äntligen tillbaka med sin andra säsong i juli. I det kommande kapitlet om tonåringen med nyfunna superhjältekrafter försöker Mark "Invincible" Grayson hantera konsekvenserna av sin pappas avslöjade, sanna jag. Samtidigt har alla de andra hoten mot planeten och hans nära och kära inte några som helst planer på att låta honom vila. Skaparen Robert Kirkman har dessutom avslöjat att serien kommer att doppa tårna i multiverse-konceptet.

Futurama är tillbaka. Säsong 11 kommer till Disney+ i juli.
Foto: Disney+

Futurama (säsong 11) – 24 juli på Disney+

Efter ett tioårigt uppehåll återvänder nu äntligen Futurama med dess fulla originalbesättning och satiriska anda intakt. Säsong 11 består av tio avsnitt och den här något för alla – nya tittare kommer att kunna börja se serien härifrån, medan långvariga fans får veta vad som hänt kring de tidigare mysterierna. Bland annat bjuds vi på utvecklingen i den episka kärlekshistorien mellan Fry och Leela, det mystiska innehållet i Nibblers kattlåda, den hemliga historien om den onda robottomten och var Kif och Amys grodyngel befinner sig. Samtidigt har en helt ny pandemi kommit till stan och besättningen utforskar framtidens vacciner, bitcoins, cancelkultur och streaming.

Höjdpunkter och tips – filmer och serier att streama i juli 2023
Foto: Disney+

How I Met Your Father (säsong 2B) – 26 juli på Disney+

Sophie (Hilary Duff) fortsätter navigera vuxenlivet i jakten på kärlek – vänskap och karriär ska balanseras samtidigt som den rätte kan vänta på henne runt varje hörn. Den första halvan av How I Met Your Father säsong 2 hade premiär på Disney+ under våren och nu är det dags att ta den i mål med säsongens andra halva.

 

The Witcher säsong 3B på Netflix i juli 2023
Foto: Netflix.

The Witcher (säsong 3, volym 2) – 27 juli på Netflix

The Witcher återvända med sin tredje säsong den 29 juni – men bara första halvan av den. Den andra halvan landar på Netflix nästan en månad senare, den 27 juli. Det är en säsong som blir den sista med Henry Cavill i huvudrollen som Geralt of Rivia. Efter säsong tre kommer rollen att tas över av Liam Hemsworth.

Ovan listade höjdpunkter är bara ett litet urval av alla spännande streamingpremiärer som väntar i juli 2023. Kolla in respektive streamingtjänsts premiärlista för att hitta fler filmer och serier du inte får missa.

NÄSTA ARTIKEL