Nya filmer och serier på Amazon Prime Video i juli 2023

Nya filmer och serier på Amazon Prime Video i juli 2023

  • Amazon Prime
Filmtopp
Uppdaterad 26 juli 2023 kl. 10:07 | Publicerad 22 juni 2023 kl. 13:06

Många höjdpunkter väntar på Prime Video i juli

I juli 2023 väntar en hel del spännande premiärer på Prime Video. Vi bjuds på såväl actionladdade serier och filmer som gamla favoriter som återvänder med nya säsonger. Här är höjdpunkterna bland alla nya filmer och serier på Prime Video i juli 2023.

Höjdpunkter på Prime Video i juli 2023

Nya filmer på Prime Video i juli 2023 – The Covenant
Foto: Prime Video.

Guy Ritchie's The Covenant – 2 juli

I Guy Ritchie's The Covenant får vi följa USA:s armésergeant John Kinley (Jake Gyllenhaal) och den afghanska tolken Ahmed (Dar Salim). Efter en oväntad attack gör Ahmed allt han kan för att rädda livet på Kinley. När Kinley sedan får reda på att Ahmed och hans familj inte fick den trygga resan till Amerika som utlovats, måste han i gengäld återvända till krigszonen för att få tillbaka dem till tryggheten innan talibanerna hinner ifatt dem.

Nya filmer och serier på Amazon Prime Video i juli 2023
Foto: Prime Video.

The Horror of Dolores Roach (säsong 1) – 7 juli

The Horror of Dolores Roach baseras på Spotify-succén och podcastserien med samma namn – en samtida, Sweeney Todd-inspirerad historia om kärlek, svek, weed, kannibalism, och om hur det är den starkaste som överlever. Efter 16 år i fängelse släpps Dolores Roach (Justina Machado) på fri fot och återvänder till ett gentrifierat Washington Heights. Hon återförenas med en vän från sitt gamla liv innehållandes droger, Luis (Alejandro Hernandez), som låter henne både bo och arbeta som massör i sin butiks källare. Men när löftet om den nyfunna stabiliteten plötsligt hotas, blir ”Magic Hands” Dolores tvungen att vidta extrema åtgärder för att överleva.

The Summer I Turned Pretty är tillbaka på Prime Video.
Foto: Prime Video.

The Summer I Turned Pretty (säsong 2) – 14 juli

Belly brukade räkna dagarna till att hon skulle återvända till Cousins Beach. Men med tanke på att både Conrad och Jeremiah slåss om hennes hjärta, och Susannahs återfall av cancer, är hon osäker på om somrarna där någonsin kommer bli desamma. När en oväntad besökare plötsligt innebär ett hot för Susannahs älskade hus så behöver Belly samla ihop gänget – och en gång för alla bestämma vart hennes hjärta egentligen finns.

Invincible (säsong 2) – 21 juli (OBS! Endast specialavsnitt)

Rättelse: Det var endast ett nytt specialavsnitt inför den andra säsongen som lanserades. Fler avsnitt väntas i november.

Den animerade superhjälteserien Invincible är äntligen tillbaka med sin andra säsong i juli. I det kommande kapitlet om tonåringen med nyfunna superhjältekrafter försöker Mark "Invincible" Grayson hantera konsekvenserna av sin pappas blottade, sanna jag. Samtidigt har alla de andra hoten mot planeten och hans nära och kära inte några som helst planer på att låta honom vila.

Nya serier på Prime Video i juli 2023 – Good Omens säsong 2
Foto: Prime Video.

Good Omens (säsong 2) – 28 juli

I Good Omens säsong 2 får vi ta del av historier bortom den ursprungliga berättelsen som förklarar den obeskrivliga vänskapen mellan Aziraphale (Michael Sheen), en grinig ängel och återförsäljare av sällsynta böcker, och den intensiva demonen Crowley (David Tennant). Efter att ha befunnit sig på jorden sedan dess uppkomst, och med apokalypsen bakom sig, är duon på väg att återvända till det enkla livet bland vanliga dödliga i Londons Soho-distrikt. Men plötsligt dyker skyddsängeln Gabriel (Jon Hamm) oväntat upp vid Aziraphales bokhandel utan minne om vare sig vem han är eller hur han kom dit.

Fler premiärer på Prime Video i juli:

  • Umma – 1 juli
  • Libre de Reír (säsong 1) – 21 juli
  • Twin Love – 21 juli
  • Bullet Train – 30 juli
  • The Amazing Spider-Man 1 – 31 juli
  • The Amazing Spider-Man 2 – 31 juli
ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL