Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Henry Cavill kommer tillbaka som Stålmannen

Henry Cavill kommer tillbaka som Stålmannen

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
28 maj 2020
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
28 maj 2020

Men oklart i hur stor roll.

Idag kom nyheten att Henry Cavill ännu inte verkar vara klar med Stålmannen. Amerikansk media har fångat upp att han återvänder till DC:s universum.

Henry Cavill som Stålmannen.
Foto: Warner Bros.

Henry Cavill presenterade sig som Stålmannen i Man of Steel från 2013, därefter har vi sett honom i Zack Snyders filmer Batman v Superman: Dawn of Justice samt Justice League. Han medverkar också i den sistnämnda filmens så kallade "Snyder Cut", som kommer att släppas nästa år på HBO Max

Nu rapporterar den amerikanska tidningen Deadline att Cavills resa som Stålmannen inte slutar där. De uppger att han nu är i förhandlingar om att få till en återkomst till rollen, men ifall det rör sig om en egen film eller en ensemble-film likt Justice League är ännu inte känt. Det kan också röra sig om en cameo.

Warner Bros. planerar för flera stora kommande superhjältefilmer, däribland nya Suicide SquadMatt Reeves The BatmanWonder Woman 2Black Adam med Dwayne Johnsons entré i universumet och Aquaman 2. Vad vi vet i dagsläget är inte Cavill tänkt att medverka i någon av dem. 

Snart ser vi Cavill som Sherlock Holmes i kommande Enola Holmes och så fort Netflix öppnar upp deras produktioner igen har han The Witcher säsong 2 att ta tag i.