Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Justice League släpps i ny version – då kommer "The Snyder Cut"

Justice League släpps i ny version – då kommer "The Snyder Cut"

Kristian Andersson | Nyhet
21 maj 2020
Kristian Andersson | Nyhet
21 maj 2020

Warner Bros sägs ha pumpat in 300 miljoner kronor i projektet.

Den hajpade DC-filmen "Justice League" föll pladask, detta efter att regissören Zack Snyder hoppade av projektet. Men snart kommer versionen som fullföljer hans vision.

Foto: Warner Bros.

Som de flesta av oss vet hamnade produktionen av Justice League i gungning efter att regissören Zack Snyder hoppade av till följd av en familjetragedi. Avengers-regissören Joss Whedon klev in för att göra klart filmen, men resultatet blev allt annat än det publiken hade hoppats på. Nu, flera år senare, förstår vi att det finns en "Snyder Cut" på Justice League som kommer att släppas 2021. 

The Hollywood Reporter meddelar att man ännu inte vet ifall den nya versionen kommer att bli en väldigt lång film eller en serie på sex delar. I vart fall rör sig speltiden om drygt fyra timmar. 

Justice League.
Foto: Warner Bros.

Filmbolaget Warner Bros. sägs ha pumpat in drygt 300 miljoner i projektet för att avsluta det arbete Snyder påbörjade. I ett pressmeddelande berättar han att det är en modig film vi har framför oss. 

Snyders tidigare DC-film Batman v. Superman: Dawn of Justice fick en förlängd version som nosade på samma speltid. Många ansåg den vara betydligt bättre än versionen vi såg på bio. Vi får hoppas att det blir så även den här gången. 

Om allt går i lås kommer filmen att hamna på HBO Max nästa år.

NÄSTA ARTIKEL