Westworld säsong 5 – Detta vet vi

Westworld säsong 5 – Detta vet vi

  • HBO
Filmtopp
Uppdaterad 17 augusti 2022 kl. 12:08 | Publicerad 16 augusti 2022 kl. 16:08

Får vi återvända till den älskade dystopin?

Den fjärde säsongen har nu gått i mål och fansen vill veta hur det blir med Westworld säsong 5. Filmtopp har kikat närmare på saken.

HBO Max flaggskepp dystopiska science fiction-epos har nu fått se sin fjärde säsong gå i mål. Även den här gången hoppar vi i tiden och följer flera olika spår när våra karaktärer beger sig ut på sina olika färder. Till fansens glädje har seriens största tillskott från tredje säsongen, Aaron Paul, även den här gången spelat en fortsatt viktig roll. 

Ja, äventyret fortsätter att vara starkt, och detta på flera vis. Har du sett färdigt de senaste avsnitten och vill nu veta ifall vi får Westworld säsong 5? Detta vet vi...

Westworld säsong 5 – Detta vet vi
Ed Harris i "Westworld". Foto: HBO Max.

HBO Max har ännu inte bekräftat att vi får se en ny säsong av serien, men det finns indikationer på att så blir fallet. En stark sådan är att Ed Harris som spelar The Man in Black själv sagt i en intervju från i somras att den femte säsongen kommer att spelas in under våren 2023. En annan indikation är berättelsen i sig som det ännu ser ut att finnas mer att hämta av. 

Det bör kanske tas med i beräkningen att Warner Media som äger streamingtjänsten har gjort nedskärningar på senare tid och är det någon produktion som gärna kostar dem stålar, så är det väl ändå Westworld. Å andra sidan vill de förstås hålla hårt i sina mest älskade produktioner eftersom att det är de som genererar flest prenumeranter. 

När kommer Westworld säsong 5?

Även om HBO Max själva inte gått ut med nyheten om att vi får fler avsnitt, så räknar vi starkt med att Westworld säsong 5 blir av. En tänkbar premiär är då under hösten 2023, alternativt våren 2024.

Filmtopp håller dig uppdaterad så fort vi vet mer om "Westworld" säsong 5.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL