Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Vilken tid släpps Westworld säsong 4? Vi har svaret!

Vilken tid släpps Westworld säsong 4? Vi har svaret!

  • HBO
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
26 juni 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
26 juni 2022

Nattlig premiär för stora comebacken

Har du skyndat hem från jobbet för att slänga dig över premiären av "Westworld" säsong 4? Då är du inte ensam om att behöva tackla besvikelsen att den ännu inte kommit till Sverige.

I den högst efterlängtade Westworld säsong 4 har närmare ett decennium passerat sedan det som pågick i den tredje säsongen. Vad som tycks vara en stillsam tillvaro för nu pappa Caleb (Aaron Paul) blir snart omkullkastad på nytt när han stöter på Maeve (Thandiwe Newton), som länge levt gömd. Mörker från deras förflutna hinner ikapp dem och de måste bege sig av på ett avgörande uppdrag för att rädda mänskligheten.

Parallellt presenteras den nya karaktären Christina, spelad av Evan Rachel Wood som tidigare gjorde rollen som Dolores. Likaså återser vi Ed Harris som mannen i svart hatt medan Bernard (Jefferey Wright) och Ashley (Luke Hemsworth) slår sig samman för ett äventyr i det dolda. 

Vilken tid släpps Westworld säsong 4?

Vilken tid släpps Westworld säsong 4? Vi har svaret!
Ed Harris i "Westworld". Foto: HBO Max.

I dag är det premiär för den nya säsongen – åtminstone i USA och ett antal andra länder. I Sverige får vi dessvärre vänta uppe en bra bit in på natten om vi ska se den direkt när stapeln går av. Ja, du som laddat med popcorn inför ikväll kommer mötas av besvikelsen att premiären landar först klockan 03:00 natten till måndag. Detta på grund av tidszonen vi befinner oss i. Vi släpar nämligen sex timmar bakom premiären i USA. 

Den nya säsongen består av åtta avsnitt som kommer att släppas veckovis på HBO Max.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL