TIPS: Premiär för On the Roam på HBO Max – resedokumentär med Jason Momoa

TIPS: Premiär för On the Roam på HBO Max – resedokumentär med Jason Momoa

  • HBO
Johan Samuelsson Krantz
Uppdaterad 19 januari 2024 kl. 13:01 | Publicerad 18 januari 2024 kl. 07:01

Personligt intressebetonad dokumentärserie – följ med runt i USA

I "On the Roam" följer vi med Jason Momoa land och rike runt i möten med de kreativa personer han beundrar mest. Allt från motorcyklar till musikinstrument står på agendan.

I On the Roam som har premiär på HBO Max i dag, den 18 januari, får publiken djupdyka i Jason Momoas största passioner i livet. Serien saknar en fast tydlig struktur som man oftast är van vid och utvecklas dynamiskt där varje avsnitt lever sitt lilla egna liv.

Dokumentärseriens syfte är att fånga ögonblick av närhet med inspirerande individer och samtidigt utforska en inre resa, vilken i vissa avsnitt närmast liknar terapisessioner. Det finns en strävan efter att skänka samma inspiration och nyfikenhet till publiken att följa sina egna drömmar som han själv verkar känna.

Möten inspirerar i On the Roam med Jason Momoa – premiär på HBO Max i dag

Personer som programledaren själv beundrar mycket står i fokus, däribland den legendariska gitarristen Slash. Han reser även till North Carolina för att träffa världens främsta motorcykelexperter för att försöka återskapa modeller som inte längre tillverkas.

Jason Momoa som främst är känd för sin roll som Khal Drogo i Game of Thrones (2011) är inte enbart programledare i serien utan även exekutiv producent och regissör. Detta ger honom stort spelutrymme till att skapa innehåll som speglar hans egna intressen. Momoa är främst aktiv deltagare och inte bara observatör i serien.

"On the Roam" har premiär på HBO Max den 18 januari.

Johan Samuelsson

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL