James Wan utlovar skräck i Aquaman 2

Jason Momoa sågar egna storfilmen: "En gigantisk bajshög"

Filmtopp
22 maj 2023 kl. 20:05

Stjärnan spär inte med orden

Efter genomslaget med "Game of Thrones" har bioaktuella Jason Momoa blivit en av Hollywoods största stjärnor. I en intervju avslöjar han sina ärliga åsikter om en av alla storfilmer han har varit med i.

Hollywood-hunken Jason Momoa, 43, är bioaktuell med storfilmen Fast X i vilken han spelar den värsta skurken Vin Diesels karaktär Dom och "familjen" hittills har fått möta. Även om Fast X har mötts av blandade reaktionerna, har de flesta hyllat Jason Momoas insats, som beskrivits som Fast-filmernas egna "Joker". Filmtopps Eric Diedrichs sjöng inte med i hyllningskören och beskrev hans insats som "Razzie-bete".

Långt innan han körde bil snabbare än sin egen skugga medverkade Jason Momoa i en storfilm som fick väldigt enade kritiska reaktioner – åt det negativa hållet. Lite oväntat visar det sig dock att filmens största kritiker kanske är Jason Momoa själv.

Conan Barbaren
Jason Momoa är inte nöjd med hur Conan the Barbarian blev. Foto: Lionsgate

Jason Momoa sågar egna storfilmen: "En gigantisk bajshög"

I en intervju med GQ avslöjar Jason Momoa att det finns en film som var väldigt rolig att göra, men vars slutresultat inte blev mer än "en gigantisk bajshög". Filmen i fråga är Conan the Barbarian från 2011, som har blygsamma 5,1/100IMDb och smärtsamma 36/100 i Metascore.

– Jag har varit med i många saker som verkligen har sugit, och filmer där det ligger bortom din kontroll. Conan [the Barbarian] var en av dem. Det är en av de bästa upplevelser jag har haft och den togs över och förvandlades till en gigantisk bajshög, säger Jason Momoa till GQ.

Jason Momoa Game of Thrones
Jason Momoa i Game of Thrones. Foto: HBO Max

Släpptes samma år som Game of Thrones

Regisserad av Marcus Nispel, som tidigare har legat bakom sågade filmer som Friday the 13th (2009) och The Texas Chainsaw Massacre - Motorsågsmassakern (2003), får vi i Conan the Barbarian se Jason Momoa axla rollen som Arnold Schwarzenegger gjorde ikonisk på 80-talet. Tack och lov släpptes Game of Thrones samma år och Momoa fick en ny chans på att göra karriär.

Utöver "Fast X" är Jason Momoa aktuell med "Aquaman and the Lost Kingdom" som efter flera års förseningar förväntas att släppas den 20 december 2023.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL