Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
The White Lotus säsong 3 – Detta vet vi

The White Lotus säsong 3 – Detta vet vi

  • HBO
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
19 november 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
19 november 2022

Goda nyheter för alla fans

Just nu rullar den andra säsongen av Mike Whites älskade TV-serie, men redan nu kan vi meddela att "The White Lotus" säsong 3 blir verklighet.

Blott tre avsnitt in i den andra säsongen av The White Lotus står det nu klart att vi kan vänta oss mer obekväm semestersatir. Enligt Deadline är det nämligen klart att serieskaparen Mike White kommer att få arbeta med nya avsnitt i en tredje, kommande säsong.

Vad som gör detta ännu mer fascinerande är att The White Lotus först var tänkt som en miniserie. När framgången var ett faktum – vem minns inte allt snack om den första säsongen? – bestämde sig HBO Max för att expandera till en andra säsong. Nu är det alltså klart att The White Lotus blir verklighet och vem vet om det kommer att sluta där.

Även den andra säsongen har fått ett positivt mottagande. Här på Filmtopp fick den fyra av fem i betyg, även om det också poängterades att den mer eller mindre återanvänder samma upplägg som den föregående säsongen hade.

The White Lotus
Kommer någon av dessa karaktärer att återvända i "The White Lotus" säsong 3? Foto: HBO Max

Nya karaktärer i en ny miljö

Än så länge är det inte klart var The White Lotus säsong 3 kommer att utspela sig, men vi kan förvänta oss en ny miljö med nya karaktärer. Med det sagt blir väl ingen av oss förvånade om av Jennifer Coolidge återvänder även den här gången – hon är trots allt den enda från första säsongen som även var med i den andra.

När den tredje säsongen av "The White Lotus "har premiär återstår att se, men vi håller dig uppdaterad.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL