The White Lotus säsong 3 – Detta vet vi

The White Lotus säsong 3 – Detta vet vi

  • HBO
Filmtopp
Uppdaterad 12 december 2022 kl. 12:12 | Publicerad 19 november 2022 kl. 11:11

Goda nyheter för alla fans

Just nu rullar den andra säsongen av Mike Whites älskade tv-serie, men redan nu kan vi meddela att "The White Lotus" säsong 3 blir verklighet.

Blott tre avsnitt in i den andra säsongen av The White Lotus stod det klart att vi kan vänta oss mer obekväm semestersatir i framtiden. Enligt Deadline är det nämligen klart att serieskaparen Mike White kommer att få arbeta med nya avsnitt i en tredje, kommande säsong.

Vad som gör detta ännu mer fascinerande är att The White Lotus först var tänkt som en miniserie. När framgången var ett faktum – vem minns inte allt snack om den första säsongen? – bestämde sig HBO Max för att expandera till en andra säsong. Nu är det alltså klart att The White Lotus säsong 3 blir verklighet och vem vet om det kommer att sluta där?

Även den andra säsongen har fått ett positivt mottagande. Här på Filmtopp fick den fyra av fem i betyg, även om det också poängterades att den mer eller mindre återanvänder samma upplägg som den föregående säsongen.

The White Lotus
Kommer någon av dessa karaktärer att återvända i "The White Lotus" säsong 3? Foto: HBO Max

När kommer The White Lotus säsong 3?

Än så länge är det inte klart var The White Lotus säsong 3 kommer att utspela sig eller när den tredje säsongen av serien kommer. Däremot kan vi kan förvänta oss en ny miljö med nya karaktärer, i ett skifte som liknar det som gjordes mellan den första och andra säsongen. Med det sagt blir väl ingen av oss förvånade om av Jennifer Coolidge återvänder även den här gången – hon är trots allt den enda från första säsongen som även var med i den andra.

Fördelen med att serien ursprungligen skapades som en miniserie och att den andra säsongen utspelar sig på en ny plats med nya människor, är att det i teorin finns oändligt med liknande berättelser att vaska fram för Mike White och teamet bakom The White Lotus. Fortsätter succén på samma sätt är det inte alls omöjligt att det här blir en långkörare.

När den tredje säsongen av "The White Lotus "har premiär återstår att se, men vi håller dig uppdaterad.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL