Nya julfilmer på HBO Max – Här är höjdpunkterna!

Nya julfilmer på HBO Max – Här är höjdpunkterna!

  • HBO
Filmtopp
14 november 2022 kl. 15:44

Älskade klassikern får fortsättning

Snart släpper HBO Max flera nya julfilmer. Bland höjdpunkterna har vi "En julig julberättelser" som fortsätter 80-talsklassikern "A Christmas Story".

Julen närmar sig med stormsteg och med den ett knippe härliga julfilmer att avnjuta mellan julskinka och pepparkaksbak. En Julig Julberättelse är uppföljaren till julklassikern A Christmas Story. Det blir romantik och kamp för att förverkliga sina drömmar i Holiday Harmony och A Hollywood Christmas och en spännande jakt efter tomtens julklockor i Ett Julmysterium.

En julig berättelse
Foto: HBO Max.

En julig julberättelse (2022)

Premiär: 17 november

Det har gått 39 år sedan Peter Billingsley spelade huvudrollen i julklassikern A Christmas Story och nu är uppföljaren här. Nu är Ralphie (Billingsley) vuxen och måste ta itu med julen och allt vad det innebär – som pappa. Ralphie tar med sin familj till sitt barndomshem på Cleveland Street för att ge sina barn en magisk jul, som den han hade när han växte upp. I övriga roller ser vi bland andra Erinn Hayes, Julianna Layne, River Drosche, R.D. Robb, Scott Schwartz, Zack Ward och Julie Hagerty.

Ett julmysterium (2022)

Premiär: 24 november

För 100 år sedan hittade en ung pojke en bit av jultomtens magiska julklockor i Pleasant Bay, Oregon, vilket skapade ett sekel av välstånd och fred för den lilla staden. Nu, bara några dagar före jul, saknas klockorna och det är upp till en grupp orädda barn att lösa fallet, hitta klockorna och återställa julmagin. På rollistan ser vi bland andra Beau Bridges, Violet McGraw, Eddie Cibrian, Christoph Sanders, Drew Powell och Oscar Nuñez.

A Holiday Harmony (2022)

Premiär: 24 november

I A Holiday Harmony får sångerskan och låtskrivaren Gail sitt livs chans att slå igenom när hon beger sig på en resa över landet för att delta i en tävling. Hon kommer bara till Harmony Springs i Oklahoma och står nu utan varken skjuts eller pengar. Med bara två veckor kvar till drömuppträdandet på IHeartRadio Christmas Eve träffar hon Jeremy. Han ger henne rådet att ta sig an en grupp utsatta barn som hoppas få uppträda i en egen julkonsert. På rollistan ser vi bland andra Annelise Cepero, Jeremy Sumpter, Carla Jimenez, Sisanie och Brooke Shields

A Hollywood Christmas (2022)

Premiär: 1 december

Jessica, en ung filmskapare i Hollywood, har gjort sig ett namn på att regissera julfilmer. Men en dag dyker den stilige bolagsbossen Christopher upp och hotar att stoppa produktionen av hennes senaste film. Jessica måste nu parera sina skådespelares kärleksliv, en egensinnig tomtehund och sina egna omtumlande, romantiska känslor för sin fiende – i hopp om ett lyckligt slut. På rollistan ser vi bland andra Jessika Van, Josh Swickard, Anissa Borrego, Riley Dandy och Missi Pyle.

En tidig julklapp från HBO Max med andra ord!

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL