The Great (säsong 1, avsnitt 1-6)

The Great säsong 2 – fortsättningen bekräftad

  • HBO
Filmtopp
Uppdaterad 07 juli 2021 kl. 16:07 | Publicerad 27 maj 2020 kl. 14:05

Vi behöver inte längre hålla tummarna.

Det lekfulla kostymdramat "The Great" om Katarina II av Ryssland, med Nicolas Hoult och Elle Fanning, har slagit ner som en bomb. Nu är även säsong 2 bekräftad.

Elle Fanning och Nicolas Hoult i "The Great".
Foto: HBO Nordic.

Med den nya serien "The Great" har streamingtjänsten Hulu levererat en riktig homerun. I Sverige finns den att se på HBO Nordic, och Filmtopp som gav högt betyg till denna underbara satir hoppas precis som fansen på en fortsättning. Därför kan vi med glädje nu meddela våra läsare att säsong 2 fått grönt ljus.

Som Ryan Murphy, en av skaparna bakom Netflix serie Hollywood, sade är det svårt att få stora skådisar att skriva på för långvariga projekt. Gissningsvis var fallet även detsamma med The Great som har de två filmstjärnorna Elle Fanning och Nicolas Hoult i huvudrollerna. 

Bara det senaste året har vi kunnat se dem i storproduktioner som Maleficent 2Tolkien och X-Men: Dark Phoenix. De har också flera projekt inplanerade den kommande tiden – men trots detta ser de nu till att kunna göra The Great säsong 2, rapporterar Deadline.

I en intervju med Entertainment Tonight sade Fanning att skaparen Tony McNamara delat med sig av massa idéer kring säsong 2 och att hon gärna vill vara med om möjligheten ges. Så blir nu fallet.

NÄSTA ARTIKEL