Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Succession säsong 4 – Detta vet vi

Succession säsong 4 – Detta vet vi

  • HBO
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
17 oktober 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
17 oktober 2021

Fortsätter serien över en ytterligare säsong?

Äntligen har premiären för den efterlängtade tredje säsongen av HBO:s mest hyllade drama just nu landat på streamingtjänsten. Kommer vi att få se mer av serien framöver? Detta vet vi om Succession säsong 4!

MER LÄSNING:

I den nya säsongen av Succession kliver Oscarsbelönade Adrien Brody in i casten och likaså vår svenska storstjärna Alexander Skarsgård. Men med nya medlemmar i besättningen är fortfarande det mesta som vanligt; handlingen fortsätter i rasande takt och vi översköljs av smarta och innerligt roliga repliker mellan produktionens karaktärer. Om du redan nu vill veta hur länge serien kommer att fortsätta, så har vi lite att dela med oss om.

Även om serien vuxit till att bli helt enorm och en av 2020-talets mest hyllade produktioner, så har Succession säsong 4 inte bekräftats av HBO. Det lär dock inte dröja särskilt innan det sker. Samtidigt som intresset från tittarna bara växer, verkar också seriens skapare säkra på att de får fortsätta driva den. 

"Troligtvis blir Succession säsong 4 den sista"

I en intervju med The Times berättar en av seriens författare och producenter, Georgia Pritchett, följande om dess framtid: 

– Jag tror att vi max kommer att göra fem säsonger, men det är mer sannolikt att vi stannar vid fyra. 

Pritchett berättar vidare att seriens showrunner Jesse Armstrong har ett bra slut i sikte.

Utöver Pritchetts ord till media, så har HBO länge haft tendensen att tåga vidare med sina mest älskade serier; publikfavoriter som EntourageThe SopranosGame of ThronesSix Feet UnderBillions och Rick and Morty är alla exempel på långkörare streamingtjänsten haft.

Förutsatt att den fjärde säsongen blir av, så förväntar vi oss att den släpps till hösten 2022. Serien höll innan pandemin en takt som innebar ett års tid mellan säsongerna.

Filmtopp håller dig uppdaterad om Succession säsong 4.

NÄSTA ARTIKEL