Stor trailer presenterar flera nya serier på HBO Max 2023

Original-Ellie spelar karaktärens mamma i säsongsavslutningen av The Last of Us

  • HBO
Uppdaterad kl. 20:03 | Publicerad 09 mars 2023 kl. 20:03

Ashley Johnson i rollen som Ellies mamma i HBO:s The Last of Us

I HBO:s dundersuccé "The Last of Us" medverkar flera av röstskådespelarna från tv-spelen som ligger till grund för serien. I säsongsavslutningen kommer även Ashley Johnson, som gör rösten till Ellie i spelen, ta plats i serien – men denna gången som karaktärens mamma.

Original-Ellie spelar karaktärens mamma i säsongsavslutningen av The Last of Us
Ashley Johnson som Anna i "The Last of Us". Foto: HBO.

I trailern för avsnitt 9 av The Last of Us ser vi Ashley Johnson i rollen som Ellies mamma, Anna. Det är en höggravid Anna som springer uppjagat genom skogen i den lilla smygtitten. Det är känt sedan innan att Anna blir attackerad av clickers. Nu spekulerar fansen i om frågorna kring Ellies immunitet kommer besvaras.

Vad som gör Ashley Johnsons medverkan anmärkningsvärd är att det är hon som spelade karaktären som Ellie i The Last of Us-spelet från 2013. I HBO:s serie är det istället Bella Ramsey som axlar rollen och nu kommer Johnson alltså spela Ellies mamma istället. 

Se trailern till säsongsavslutningen av The Last of Us här:

Johnson blir den tredje röstskådespelaren från spelen att inta seriens rollista. Sedan tidigare har vi sett Merle Dandridge i rollen som Marlene, som hon även spelade i spelet, och Troy Baker i rollen som James i seriens åttonde avsnitt. I spelen var Troy Baker huvudrollen som Joel, rollen som Pedro Pascal spelar i HBO:s adaption.

Säsongens sista avsnitt av "The Last of Us" kommer till HBO Max på mådag den 13 mars.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL