The Great säsong 2 – premiärdatum och ny teaser

Se trailern till The Great säsong 2

  • HBO
Emil Oscar Rasmussen
20 oktober 2021 kl. 12:10
ANNONS
ANNONS

Det skruvade kostymdramat är snart tillbaka med en ny säsong

Efter ett uppehåll på snart ett och ett halvt år är det äntligen dags att börja göra sig redo för en ny säsong av hyllade "The Great". Se den officiella trailern till säsong 2 i artikeln.

Elle Fanning återvänder snart i rollen "Cathrine The Great" när det är dags för en ny säsong av The Great.

Premiärdatumet för den andra säsongen är satt till den 19 november, men detta är på Hulu. I Sverige är det HBO som distribuerar The Great till sina användare och det är ännu inte annonserat exakt när vi kan vänta oss den nya säsongen. Förhoppningsvis blir det inte alltför långt efter Hulu-premiären.

Den första säsongen av det skruvade kostymdramat, som är löst baserat på Katarina II av Rysslands liv, mottogs väl av tittare såväl som kritiker och fick Emmynomineringar både för manus och regi.

LÄS OCKSÅ: Recension: The Great (säsong 1)

SE DEN OFFICIELLA TRAILERN TILL THE GREAT SÄSONG 2 HÄR:

Skaparen av serien, Tony McNamara, som även ligger bakom ett annat skruvat kostymdrama med Oscarsnominerade The Favourite (2018), ser ut att bjuda oss på mer av det han gör bäst, baserat på trailern till The Greats andra säsong.

Cathrine fortsätter sin framfart för att ta över den ryska tronen från sin make Peter (Nicholas Hoult), och det skildras givetvis med en stor skopa humor, knasig dialog och underfundiga toner i överflöd.

I den kommande säsongen tillkommer även Gillian Anderson till rollbesättningen som Cathrines mamma.

LÄS OCKSÅ: 8 otroliga kostymdramer du måste se

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL